Søg
Generic filters
Vælg en side

Andre destinationer på Nordøen

Ture og aktiviteter

Øvrig på Nordøen

Napier og Hawke’s Bay

Art Deco-weekend i Napier.

Art Deco-weekend i Napier.

Napier ligger ved Hawkes Bay på Nordøens sydøstlige kyst. Napier blev næsten jævnet med jorden under et voldsomt jordskælv i 1931. Byen blev derfor genopbygget i Art Deco-stilen, som var typisk for perioden. I dag er Napier kendt som verdens Art Deco-hovedstad. Området har en meget smuk natur og flere gode vingårde. Golf, hesteridning, cykelture, vinsmagning og museumsbesøg er nogle af de aktiviteter, du kan give sig i kast med, når du er i området ved Napier.

Taupo

Fiskeri er en populær aktivitet i Taupo.

Fiskeri er en populær aktivitet i Taupo.

Taupo er et populært rekreations- og feriested. Byen ligger ved New Zealands største sø Lake Taupo. Søen blev dannet under et af historiens største vulkanudbrud. Nu til dags sover vulkanen under søen, men der er fortsat termisk aktivitet. Søen byder på et af landets suverænt bedste muligheder for ørredfiskeri, og naturen omkring søen er fantastisk. Her er desuden et stort udvalg af ture og aktiviteter.

Gør drømmerejsen til virkelighed

Lidt ekstra luksus i ferien?

Bo på nogle af Nordøens mest unikke og luksuriøse overnatningssteder.

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest er et prisvindende overnatningssted bestående af 5 luksusvillaer med fantastisk udsigt over spektakulære Bay of Island i det nordlige New Zealand.

The Boatshed

The Boatshed

The Boatshed er en perle af et overnatningssted på øen Waiheke udenfor Auckland. Nogle dage med total afslapning her, kan anbefales.

Huka Lodge

Huka Lodge

Huka Lodge er en oplevelse i sig selv! Det er New Zealands måske mest berømte lodge, beliggende helt for sig selv og blot 300 meter fra vandfaldet Huka Falls.

Treetops Lodge & Estate

Treetops Lodge & Estate

I hjertet af New Zealands berømte termiske region Rotorua, finder du den prisbelønnede lodge Treetops Lodge & Estate med hjemlig atmosfære.

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers finder du ved spektakulære Hawke’s Bay lige udenfor Napier. Resortet ligger helt ud til den dramatiske kystlinje mod Stillehavet.