SØK
Generic filters
Exact matches only
Vælg en side

Rejseforslag

Rejseforslag

Rejseforslag til Australien

Nationalparker, mad og vin

En kombinationsrejse der byder på naturoplevelser i Northern Territory, inden du fortsætter til delstaterne Victoria og South Australia til de mest fantastiske mad- og vinoplevelser.

Fra Darwin til Adelaide i bil

I dette rejseforslag tager vi dig fra nord til syd gennem det centrale Australien, og har fokus på store naturoplevelser og aboriginsk kultur.

Australiens kontraster

Oplev det bedste af Kangaroo Island, the Red Centre og Melbourne. I dette rejseforslag har vi fokuseret på at kombinere kør-selv ferie i autocamper med guidede ture og hotelovernatninger.

South Australia og Victoria i camper

Australien er det perfekte land at rejse rundt i med en autocamper. I dette rejseforslag har vi kombineret bylivet i Melbourne og Adelaide med en smuk kør selv tur i autocamper.

Opdag det vilde og smukke Australien

Du vil komme til at udforske nationalparker og vildmark, hvor kun få andre har været, komme helt tæt på det varierede dyreliv, køre ad landets smukkeste kystvej samt nyde mad og vin i verdensklasse.

Autocamper fra Brisbane til Cairns

Oplev den ultimative frihed og fleksibiliteten ved at rejse i en autocamper fra Brisbane til Cairns. Undervejs kommer I forbi følgende højdepunkter: Noosa, Fraser Island, Whitsunday Islands og Great Barrier Reef.

Det gode liv i South Australia og Sydney

Dette eksklusive rejseforslag giver dig et overblik over alt, hvad Australien har at byde på. I løbet af 15 dage får du en bid af storby, ødemark, dyreliv og spektakulær natur.

Unik oplevelsesrejse i Australien

Oplev Australiens forskellige sider på denne eksklusive rundrejse. I løbet af 15 dage får I en smag af storbyen, outbacken, dyrelivet og den fantastiske natur.

Sydney, Rock & Reef

På denne fantastiske tur oplever du tre helt forskellige områder i Australien. Fra storbyen Sydney, via outbacken i Ayers Rock, til det tropiske nord.

Australia in style

Dette er rejsen for dig, der vil have det bedste af det bedste, både hvad angår oplevelser og indkvartering. Bo på nogle af Australiens mest unikke resorts.

Det allerbedste af Australien

Dette rejseforslag består af nogle af de fineste og mest eksklusive resorts i Australien. Nogle af dem kan konkurrere med de bedste i verden, hvad angår standart, og ikke mindst, beliggenhed.

Fantastiske Australien

Tilbring nogle dage i livlige Sydney inden rejsen går videre til sol og strand i det nordlige Queensland.

Kør selv fra storbyen Sydney til tropiske Cairns

På køreturen fra Sydney til Cairns står oplevelserne i kø lige fra bjergkæden Blue Mountains og vindistriktet Hunter Valley til de hvide sandstrande i Whitsundays og de farverige koraller på Great Barrier Reef.

Drømmerejse til Great Barrier Reef

Denne ultimative rejse giver dig det bedste, Great Barrier Reef har at byde på. Farverige koralrev, et varieret undervandsliv, kridhvide sandstrande, tropiske regnskove og spektakulære oplevelser.

Langs kysten af Western Australia

Kyststrækket fra Perth til Broome er en fantastisk oplevelse, med utallige kridhvide sandstrande, spændende nationalparker og et rev med hundredvis af fisk og koraller.

Rejseforslag til New Zealand

New Zealand fra nord til syd

At rejse rundt og opleve New Zealand i en autocamper er populært. Med autocamper har du fuldstændig frihed til at vælge hvilke steder du ønsker at besøge.

Oplev New Zealand

Denne tur giver dig mulighed for at opleve hele New Zealand i en behagelig bus med egen turguide. Overnatning på gode hoteller hvor middag og vin fra lokale producenter i de fleste tilfælde er inkluderet.

Med lejebil gennem New Zealand

Denne tre ugers roadtrip sørger for at du får set hele New Zealand, med god tid til at udforske spændende byer og landskaber i lejebil.

Kør selv fra Auckland til Christchurch

Dette er et ikonisk roadtrip på kryds og tværs af begge øer, som udgør New Zealand. Undervejs oplever du storslået natur, historiske byer, spændende kultur og et enormt udbud af outdoor aktiviteter.

New Zealand in style

Oplev New Zealand på en skræddersyet rejse, hvor både oplevelser og indkvartering er plukket fra aller øverste hylde. I dette rejseforslag har vi kombineret de bedste overnatningssteder med de mest attraktive udflugter.

Andre rejseforslag

Jorden rundt på 25 dage

Rejs jorden rundt og oplev det bedste af flere verdener. Fascinerende Tokyo, New Zealand, Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til sidst Los Angeles.

Australien, Fiji og Hong Kong

Dette rejseforslag er en populær kombination af Australien og Fiji. Oplev Melbourne og Sydney, en Fiji-favorit og Hong Kong.

Gør drømmerejsen til virkelighed

KONTAKT OS