Kangaroo Island

Foto: Southern Ocean Lodge

Hjem > Australien > South Australia > Kangaroo Island
Kort - Kangaroo Island

Kangaroo Island

Delstat: South Australia

Indbyggertal: ca. 5 000

Antal koalaer: ca. 50 000

Antal kænguruer: ca. 60 000

Anbefalede oplevelser

Ture og aktiviteter

Unikke hoteller

Få et tilbud

Det er en generel opfattelse blandt de rejsende, at deres besøg på Kangaroo Island har været den største oplevelse på deres rejse til Australien.

Vi er – når alt kommer til alt – ikke overraskede. Kangaroo Island anses for at være det bedste sted at opleve dyrelivet i Australien. Det er et sted med en blændende natur som fx Remarkable Rocks. Det er et sted, hvor du kommer helt tæt på det ikoniske australske landskab og de venlige lokale indbyggere.

Dyrelivet i naturen

Nogle kalder Kangaroo Island for en zoologisk have uden hegn. Øen er nemlig hjemsted for kænguruer, koalaer, wallabies, pingviner, myrepindsvin og et rigt fugleliv. Seal Bay er det eneste sted i Australien, hvor du kan gå rundt på stranden blandt en hel koloni af truede australske søløver.

På Kangaroo Island oplever du den australske natur, når den er allerbedst.

Seal Bay på Kangaroo Island.
Seal Bay på Kangaroo Island.
Foto: SATC

Kultur og historie

Når nu der er så rigt et dyreliv og så smuk en natur på Kangaroo Island, ville det være forståeligt, hvis du tænkte, at der ikke bor nogen mennesker på øen. Selv om der kun bor 4500 personer på øen, er det en ø med fascinerende fortællinger om menneskerne. Lige fra de tidlige og vilde historier om flugtfanger og sælfangere, til da øen med stolthed blev hjemsted for de første frie australiere. Øen har en historie, som man ikke finder andre steder i Australien.

I dag er Kangaroo Island hjemsted for landmænd, vinbønder, kunstnere, kokke og mange andre gæstfrie mennesker. De er stolte af det, de har, og viser det med glæde frem til andre.

Blændende landskab

Barske klipper langs kysten, beskyttede bugter placeret bag høje kystvendte klipper, store og naturlige beplantninger og bølgende bakker med landbrugsområder, er blot nogle af de landskaber, som øen tilbyder. Remarkable Rocks og Admirals Arch er helt sikkert to af Australiens mest fascinerende kystnære varetegn.

På Kangaroo Island er der om nogle steder øde sandstrande – hvis vi ser bort fra de kænguruer og søløver, der af og til kommer på besøg.

En stor ø

Kangaroo Island er 155 kilometer (96 mil) på tværs og er bogstaveligt talt pakket med steder at se og ting at gøre. Derfor bliver du nødt til at give dig selv tid til at opleve øens mange vidundere.

Anbefalede oplevelser på Kangaroo Island

  • Seal Bay Conservation Park
  • Kangaroo Island Marine Experiences
  • Firehjulede motorcykler
  • Kangaroo Island Spirits
  • Sandboarding i Little Sahara
  • Svøm med delfiner
  • Remarkable Rocks
  • Smag på ligurisk bihonning og andre friske, lokale specialiteter
  • Admirals Arch
Se alt, hvad du kan opleve på Kangaroo Island.

Ture og aktiviteter på Kangaroo Island

Kangaroo Island

Flerdagsudflugt

Kangaroo Island

Flerdagsudflugt

Kangaroo Island

Flerdagsudflugt

Unikke hoteller på Kangaroo Island

Kangaroo Island

Kangaroo Island

Kangaroo Island

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN

Inspiration

Clare Valley.
Inspiration
Australien er et vinland! Så hvorfor ikke slå vejen forbi et af de fantastiske vinområder, næste gang du er i Australien.
Læs det hele
Kangaroo Island.
Inspiration
Australien har et yderst varieret og unikt dyreliv. Noget at det mest interessante ved at rejse rundt i Australien er at opleve dette mangfoldige dyreliv.
Læs det hele