Søg
Generic filters
Vælg en side

Kangaroo Island

Det er en generel opfattelse blandt de rejsende, at deres besøg på Kangaroo Island har været den største oplevelse på deres rejse til Australien.

Ture og aktiviteter

Kangaroo Island

Delstat: South Australia

Indbyggertal: ca. 5000

Antal koalaer: ca. 50 000

Antal kænguruer: ca. 60 000

Bliv klogere på Kangaroo Island

Det er en generel opfattelse blandt de rejsende, at deres besøg på Kangaroo Island har været den største oplevelse på deres rejse til Australien.

Vi er – når alt kommer til alt – ikke overraskede. Kangaroo Island anses for at være det bedste sted at opleve dyrelivet i Australien. Det er et sted med en blændende natur som fx Remarkable Rocks. Det er et sted, hvor du kommer helt tæt på det ikoniske australske landskab og de venlige lokale indbyggere.

Dyrelivet i naturen

Nogle kalder Kangaroo Island for en zoologisk have uden hegn. Øen er nemlig hjemsted for kænguruer, koalaer, wallabies, pingviner, myrepindsvin og et rigt fugleliv. Seal Bay er det eneste sted i Australien, hvor du kan gå rundt på stranden blandt en hel koloni af truede australske søløver.

På Kangaroo Island oplever du den australske natur, når den er allerbedst.

Kultur og historie

Når nu der er så rigt et dyreliv og så smuk en natur på Kangaroo Island, ville det være forståeligt, hvis du tænkte, at der ikke bor nogen mennesker på øen. Selv om der kun bor 4500 personer på øen, er det en ø med fascinerende fortællinger om menneskerne. Lige fra de tidlige og vilde historier om flugtfanger og sælfangere, til da øen med stolthed blev hjemsted for de første frie australiere. Øen har en historie, som man ikke finder andre steder i Australien.

I dag er Kangaroo Island hjemsted for landmænd, vinbønder, kunstnere, kokke og mange andre gæstfrie mennesker. De er stolte af det, de har, og viser det med glæde frem til andre.

Blændende landskab

Barske klipper langs kysten, beskyttede bugter placeret bag høje kystvendte klipper, store og naturlige beplantninger og bølgende bakker med landbrugsområder, er blot nogle af de landskaber, som øen tilbyder. Remarkable Rocks og Admirals Arch er helt sikkert to af Australiens mest fascinerende kystnære varetegn.

På Kangaroo Island er der om nogle steder øde sandstrande – hvis vi ser bort fra de kænguruer og søløver, der af og til kommer på besøg.

En stor ø

Kangaroo Island er 155 kilometer (96 mil) på tværs og er bogstaveligt talt pakket med steder at se og ting at gøre. Derfor bliver du nødt til at give dig selv tid til at opleve øens mange vidundere.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Anbefalede oplevelser

  • Seal Bay Conservation Park
  • Kangaroo Island Marine Experiences
  • Firehjulede motorcykler
  • Kangaroo Island Spirits
  • Sandboarding i Little Sahara
  • Svøm med delfiner
  • Remarkable Rocks
  • Smag på ligurisk bihonning og andre friske, lokale specialiteter
  • Admirals Arch
Se søløver på Seal Bay på Kangaroo Island.

Se søløver på Seal Bay på Kangaroo Island. Foto: SATC

Unikke hoteller

southern ocean lodge

Oceanview Eco Villas

Fra Oceanview Eco Villas har man en smuk udsigt over det store hav, samt det smukke landskab på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australiens Galapagos.

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Gåtur langs kysten ved Great Ocean Road.

Dette er Australiens flotteste vandreture

Australien har et stort udvalg af vandreture, der garanterer flotte naturoplevelser.