Grupperejser

Foto: Tourism NT/David Kirkland

Hjem > Grupperejser

Grupperejser med rejseleder

At rejse i en gruppe med rejseleder er en god måde at se verden på. Du får oplevet steder man normalt skal være lokal kendt for at finde frem til. Desuden møder du mange hyggelige rejsende på en grupperejse, og turen passer lige godt om du rejser alene eller sammen med andre.

Der bliver lagt vægt på at alle skal indgå i de forskellige aktiviteter og det sociale. Rejselederen og de lokale guider er dygtige og giver dig en indsigt i kultur, natur og seværdigheder end hvad man normalt ville kunne finde på egen hånd. Du kan bruge din ferie på at nyde alle oplevelserne undervejs og du slipper for at bruge tid og energi på at finde transport, indkvartering, hvor man kan spise, hvordan man kommer rundt osv. Nedenfor finder du lidt generel information om vores gruppeture samt detaljer om vores nuværende ture til Australien og New Zealand.

Vores destinationer

Vi har grupperejser og ture med danske og skandinaviske rejseledere til Australien, New Zealand, Fiji, Fransk Polynesien (inkl. Tahiti og Bora Bora ) og jorden rundt. Flere rejser inkluderer også et stop i enten Asien eller USA på vej til / fra Oceanien. Se de enkelte ruter for yderligere information. Vi har også grupperejser til Asien og Afrika med både skandinaviske og engelsksprogede rejseledere.

Skandinavisk rejseleder

Vi producerer vores egne gruppe rejser i samarbejde med Grupperundrejser, hvor grupperne ledes af en skandinavisk rejseleder der er med på hele rejsen. Gruppedeltagerne kommer fra hele Skandinavien. Undervejs på turen vil der også blive benyttet lokale guider, som har et stort kendskab til de steder I besøger.

Engelsk rejseleder

Vi har også udvalgte grupperejser med en engelsk sproget guide. De medrejsende kan komme fra hele verden, men vil typisk være fra Europa. Hvis rejselederen er engelsk sproget vil dette fremgå af turbeskrivelsen.

Måltider

Hvilke måltider der er inkluderet vil være udspecificeret under den enkelte tur. Vi mener at fællespisning er vigtig for at skabe den bedst mulige sociale atmosfære i gruppen. Det er desuden en fin anledning til at opsummere og dele dagens oplevelser med de andre. Derfor har vi inkluderet de fleste middagsmåltider samt morgenmad på turene.

Hotel standard

Overnatningsstandarden varierer alt efter hvilke type grupperejse du vælger, men generelt ligger hotel standarden på 3 – 4 stjernede hoteller. Dette vil der være nærmere information om i beskrivelsen af den enkelte tur. På hotellerne benytter vi enkeltværelser og dobbeltværelser med privat bad, medmindre andet er oplyst.

Enkeltværelsetillæg

For dem der rejser alene vil der være et enkeltværelsestillæg. Dette vil være specificeret sammen med turens pris. Skulle du ønske at dele værelse med en anden på turen af samme køn, kan dette forespørges ved bestilling. Dette forudsætter at der er flere som har samme forespørgsel. Er dette tilfældet vil vi gøre vores bedste for at placere jer sammen. Er dette muligt vil enkeltværelsestillægget frafalde.

Størrelsen på gruppen

Vi ønsker at vores grupperejser skal være af en fornuftig størrelse, så alle får mest muligt ud af rejsen. Vi oplyser under den enkelte tur hvad max. antal deltagere vil være. På vores grupperejser fra Skandinavien har vi et maks. deltagerantal på 26 personer. På enkelte af de engelsksprogede ture er der et maks. på 12 personer per gruppe.

Privat gruppetur fra Danmark?

Hvis der er 10 personer eller flere som skal rejse sammen fra Danmark kan vi arrangere private gruppeture. Dette passer godt til skoler, virksomheder, sportshold, konferencer eller til venner der skal rejse sammen.