Queensland

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australien > Queensland

Få steder i verden har en så alsidig natur som Queensland. Queensland har 450 nationalparker samt mange marineparker, og det er derfor ikke så underligt at staten står højt på ønskelisten for dem som ønsker en ferie med fokus på naturen.

Queensland er utrolig farverigt med smaragdgrønne regnskove, gyldne sandstrande, blåt hav, den fascinerende røde outback, de hyggelige små byer og folkene som bor der – kort sagt er området meget alsidigt!

Queensland er ideelt for dig som gennem én enkelt destination vil udforske essensen af Australien.

Her kan du snorkle, dykke eller sejle på Great Barrier Reef, slappe af i et idyllisk ø-paradis og vandre gennem urgammel regnskov med en indfødt som guide. Eller også du kan fordybe dig i livet i regnskoven ved at bo på et af de mange økologiske resorts. Udforsk den smukke og gådefulde Fraser Island, eller begiv dig ud i Queenslands outback og oplev landskabets intense farvespil.

Se alt, hvad du kan opleve i Queensland.

Højdepunkter i Queensland

  • Great Barrier Reef, verdens største koralrev med et utrolig varieret og farverigt liv under havets overflade.
  • Daintree Rainforest og Cape Tribulation, en af verdens ældste regnskove og regionen der har flest plante- og dyrearter i Australien.
  • Fraser Island, verdens største sandø med et helt specielt økosystem, og en magnet på både lokalbefolkningen og turister.
  • Whitsunday Islands, en samling af 74 smukke tropiske øer, hvor man finder resortsr, strande og dykning i verdensklasse.
  • Lamington National Park, en fascinerende subtropisk regnskov en god times kørsel fra Gold Coast.

Destinationer i Queensland

Rejseforslag til Queensland

Unikke hoteller i Queensland

Ture og aktiviteter i Queensland

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN

Inspiration

Byron Bay.
Inspiration
Australien er verdensberømt for sine strande. Samlet set, har landet mere end 10.000 at vælge imellem, så her er uden tvivl en strand for enhver smag.
Lizard Island.
Inspiration
De fleste drømmer om at se Great Barrier Reef med egne øjne. Hvis du vælger at bo på en af øerne på revet, er du garanteret et minde for livet.