Søg
Generic filters
Vælg en side

Queensland

Få steder i verden har en så alsidig natur som Queensland. Queensland har 450 nationalparker samt mange marineparker, og det er derfor ikke så underligt at staten står højt på ønskelisten for dem som ønsker en ferie med fokus på naturen.

Rejseforslag

Queensland

Bliv klogere på Queensland

Queensland er utrolig farverigt med smaragdgrønne regnskove, gyldne sandstrande, blåt hav, den fascinerende røde outback, de hyggelige små byer og folkene som bor der – kort sagt er området meget alsidigt!

Queensland er ideelt for dig som gennem én enkelt destination vil udforske essensen af Australien.

Her kan du snorkle, dykke eller sejle på Great Barrier Reef, slappe af i et idyllisk ø-paradis og vandre gennem urgammel regnskov med en indfødt som guide. Eller også du kan fordybe dig i livet i regnskoven ved at bo på et af de mange økologiske resorts. Udforsk den smukke og gådefulde Fraser Island, eller begiv dig ud i Queenslands outback og oplev landskabets intense farvespil.

Højdepunkter

 

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Und dig selv lidt ekstra

Bo på nogle af Queenslands mest unikke og luksuriøse overnatningssteder.

Bedarra Island Resort

Bedarra Island Resort

Lige udenfor kysten ved Mission Beach ligger den storslåede Bedarra Island Resort, ca. to timers kørsel syd for Cairns. Øen består af idylliske strande og 45 hektar tropisk skov med Great Barrier Reef som nærmeste nabo.

Lizard Island Resort

Lizard Island Resort

Dette er det bedste, Australien har at byde på! Mange mener, at Lizard Island er den smukkeste ø i hele Great Barrier Reef – og det siger ikke så lidt.

qualia

qualia

qualia er det nyeste resort på Hamilton Island og Great Barrier Reef. Resortet er bygget i karakteristisk australsk stil og ligger helt for sig selv på den nordligste del af Hamilton Island.

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge er et fantastisk hotel og det allerbedste, vi kan tilbyde, når det gælder resorts i regnskoven. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskov ved Mossman Gorge, nord for Port Douglas.

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Castaways Resort & Spa har en perfekt beliggenhed lige ved den 14 kilometer lange strand i Mission Beach. Resortet tilbyder komfortable værelser og lejligheder.

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island Eco Resort

Sydligt på the Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, netop det sted mange mener, revet er bedst bevaret. Her er det rigeste liv af fisk og koraller.

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat er et enestående resort kendt for sin behagelige atmosfære og sin beliggenhed i Lamington National Park.

Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Nature Reserve

Syd for Port Douglas ligger dette eksklusive resort. Thala Beach Lodge har en privat strand, og her er du garanteret et specielt ophold.

Heron Island Resort

Heron Island Resort

Heron Island er et idyllisk resort på en koralø på the Great Barrier Reef. Her finder du et unikt undervandsliv, havskildpadder, hvaler og forskellige dyrearter.

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte sted at bo, hvis man vil udforske Fraser Island. Man kan nemt se fugle- og dyrelivet fra terrassen eller poolen.

Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

I vildmarksområdet, Queensland High Country, ligger Spicers Peak Lodge. Et ophold her er en eksklusiv og intim australsk vildmarksoplevelse.

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

great barrier reef

10 uforglemmelige oplevelser på Great Barrier Reef

Du kan se revet ved at dykke eller snorkle, med glasbundsbåd, vandscooter, semi-ubåd, sejlbåd, fra helikopter eller vandfly, eller til og med ved at hoppe i faldskærm over revet.

Lizard Island Resort

De 5 bedste øer på Great Barrier Reef

De fleste drømmer om at se Great Barrier Reef med egne øjne. Hvis du vælger at bo på en af øerne på revet, er du garanteret et minde for livet.