Autocamper

Foto: Ricky Dunn

Hjem > Autocamper

Autocamper i Australien og New Zealand

En rundtur med autocamper i Australien og New Zealand er en oplevelse for livet. Friheden og fleksibiliteten en autocamper giver betyder, at i kan tage det, der kommer hen ad vejen, og for mange er dette den bedste måde at opleve Australien og New Zealand.

Vi arbejder tæt sammen med Australien og New Zealands førende autocamperudbydere, som har autocampere til ethvert behov og budget. Vi har en autocamper, der passer til dig uanset om du leder efter god komfort og smarte løsninger, eller ønsker en enklere bil, der stadig er funktionel.

Høje bjerge, dybe fjorde, regnskov, idylliske småbyer, vinområder og de smukke kystlinjer opleves på en helt anden måde, når man selv kan bestemme, hvor længe man skal være hvert sted. Forelsker man sig i et særligt område, bliver man blot et par dage ekstra. I egen Autocamper har man fuld fleksibilitet til at udforske den fantastiske natur i sit eget tempo.

Campingpladserne holder generelt en høj standard med mange faciliteter, og de fleste har en super beliggenhed. Hvis I da ikke bare ønsker at parkere ude i naturen. Med en Autocamper får man transport og overnatning til en rimelig pris og slipper endda for at pakke bagagen igen, hver gang man skal videre.

Vi er selvfølgelig behjælpelige med planlægningen, og I får kort og informationshæfte, når I henter autocamperen. Vores samarbejdspartnere har udlejningsstationer i alle byer med international lufthavn, og det er muligt at returnere autocamperen i en anden by, end den afhentes. På den måde fås en rejse, der både er smidig og har lave omkostninger.

Priserne varierer, afhængigt af hvilken type autocamper man ønsker, lejeperiode og sæson. Autocamper er en populær rejseform i både Australien og New Zealand, og de udlejes hurtigt. Du bør derfor altid bestille Autocamperen i god tid før afrejse fra Danmark.

Alle autocampere kan føres med normalt kørekort. Vi anbefaler desuden, at man anskaffer et internationalt kørekort, før man rejser til Australien og New Zealand. Dette fås hos borgerservice.

Maui – god komfort og smarte løsninger

Maui er et kvalitetsprodukt med god komfort, innovativt design og smarte løsninger. Autocamperne har sengepladser til mellem 2 og 6 personer og er udstyrede med al nødvendigt tilbehør som køkkenudstyr, sengetøj og forskellige praktiske genstande. 

Mere om Maui i Australien

Mere om Maui i New Zealand

Maui ved Devils Marbles.
Maui ved Devils Marbles.
Foto: Ricky Dunn

Britz – for eventyrlystne familier og venner

Britz er autocamperen for eventyrlystne familier og venner, som elsker at udforske nye steder. Udvalget strækker sig over alt fra mindre biler med soveplads og enkelt køkken til de fuldt udstyrede med toilet og bad. Britz har også firhjulstrukne modeller til de, som vil afsøge de mere barske områder.

Mere om Britz i Australien

Mere om Britz i New Zealand

Britz i Australien.
Britz på Australiens vestkyst.

Forslag til køreruter i Australien og New Zealand

Great Barrier Reef Drive.
Kør selv
På dette roadtrip udforsker i kysten af ​​Queensland i det nordøstlige Australien. Langs kyststrækningen møder regnskoven havet og Great Barrier Reef.
Læs det hele
Roadtrip på New Zealand.
Kør selv
Majestætisk og varieret natur, hyggelige små byer, livlige storbyer og oplevelser, i ikke finder andre steder i verden, venter jer på denne rundtur i New Zealand.
Læs det hele
Dunsborough ved Margaret River.
Kør selv
I regionen syd for Perth venter fantastisk mad og vin, store naturoplevelser og et historisk sus fra kolonitiden.
Læs det hele
Delfin i Monkey Mia.
Kør selv
Vestaustraliens kyst er et landskab fuld af kontraster, hvor outbacken møder kysten, og helt perfekt til en roadtrip.
Læs det hele
Cradle Mountain.
Kør selv
Tasmanien er et rejsemål, der bliver mere og mere populært, og med en lejebil har du mulighed for at udforske byerne, naturen og seværdighederne i eget tempo.
Læs det hele
Tongariro National Park.
Kør selv
New Zealands nordø har store kontraster, fra grønt og frodigt kystlandskab til Rotoruas “månelandskab” med synlig geotermisk aktivitet.
Læs det hele
Mad og vin i New Zealand.
Kør selv
På denne roadtripen fra Auckland til Christchurch får dere oppleve både anerkjente vindistrikter og New Zealands fascinerende natur.
Læs det hele
Maui på Great Ocean Road.
Kør selv
På denne fem-dages køretur fra Melbourne til Adelaide har i masser af tid til at udforske Australiens barske, men naturskønne sydkyst langs Great Ocean Road.
Læs det hele
Wilsons Promontory.
Kør selv
Kystvejen mellem Sydney og Melbourne er en af Australiens smukkeste kørestrækninger. Den varierede køretur tager dig gennem søvnige kystbyer, nationalparker fyldt med dyreliv samt lange øde strande.
Læs det hele
Britz og Kata Tjuta.
Kør selv
Dette roadtrip fra Adelaide til Darwin byder på essensen af ​​Australien og bliver et minde for livet! Store oplevelser og store kontraster venter, når i krydser Australien fra syd til nord.
Læs det hele
Byron Bay.
Kør selv
Kyststrækningen mellem storbyerne Sydney og Brisbane er perfekt til en uges roadtrip. Undervejs vil i lære det ægte og autentiske Australien at kende.
Læs det hele
Queenstown.
Kør selv
I løbet af seks dage på landevejen vil i opleve Sydøens barske og unikke naturlandskab, hvor bjerge, skove, hav og gletsjere mødes.
Læs det hele

Rejseforslag med autocamper

Australien

14 dage

Fra kr. 31.900

Australien

14 dage

Fra 18.900

Australien

19 dage

Fra kr. 18.500

New Zealand

21 dage

Fra kr. 26.500

Australien

21 dage

Fra kr. 24.500

Bliv inspireret

Britz ved Uluru.
Inspiration
Læs vores forslag til hvorfor man skal tage på camperferie, og hvem ved, måske bliver du grebet af friheden og naturoplevelserne.
Læs det hele