Autocamper

Foto: Ricky Dunn

Autocamper i Australien og New Zealand

Det giver en utrolig frihed og fleksibilitet at rejse i autocamper, og for mange er det den bedste måde at opleve Australien og New Zealand på. Man kan følge en nøje planlagt rejserute eller bare tage det som det kommer undervejs.

Høje bjerge, dybe fjorde, regnskov, idylliske småbyer, vinområder og de smukke kystlinjer opleves på en helt anden måde, når man selv kan bestemme, hvor længe man skal være hvert sted. Forelsker man sig i et særligt område, bliver man blot et par dage ekstra. I egen Autocamper har man fuld fleksibilitet til at udforske den fantastiske natur i sit eget tempo.

Campingpladserne holder generelt en høj standard med mange faciliteter, og de fleste har en super beliggenhed. Hvis I da ikke bare ønsker at parkere ude i naturen. Med en Autocamper får man transport og overnatning til en rimelig pris og slipper endda for at pakke bagagen igen, hver gang man skal videre.

Vi er selvfølgelig behjælpelige med planlægningen, og I får kort og informationshæfte, når I henter autocamperen. Vores samarbejdspartnere har udlejningsstationer i alle byer med international lufthavn, og det er muligt at returnere autocamperen i en anden by, end den afhentes. På den måde fås en rejse, der både er smidig og har lave omkostninger.

Priserne varierer, afhængigt af hvilken type autocamper man ønsker, lejeperiode og sæson. Autocamper er en populær rejseform i både Australien og New Zealand, og de udlejes hurtigt. Du bør derfor altid bestille Autocamperen i god tid før afrejse fra Danmark.

Alle autocampere kan føres med normalt kørekort. Vi anbefaler desuden, at man anskaffer et internationalt kørekort, før man rejser til Australien og New Zealand. Dette fås hos borgerservice.

Maui ved Devils Marbles.
Maui ved Devils Marbles.
Foto: Ricky Dunn

Maui – god komfort og smarte løsninger

Maui er et kvalitetsprodukt med god komfort, innovativt design og smarte løsninger. Autocamperne har sengepladser til mellem 2 og 6 personer og er udstyrede med al nødvendigt tilbehør som køkkenudstyr, sengetøj, forskellige praktiske genstande samt GPS. Vi anbefaler, at I tilkøber “Maui Premium Package”, som eliminerer selvrisikoen og blant andet inkluderer gasflaske, picnicbord og stole. Barnesæde mod tillæg (på forespørgsel).

Britz – for eventyrlystne familier og venner

Britz er autocamperen for eventyrlystne familier og venner, som elsker at udforske nye steder. Udvalget strækker sig over alt fra mindre biler med soveplads og enkelt køkken til de fuldt udstyrede med toilet og bad. Britz har også firhjulstrukne modeller til de, som vil afsøge de mere barske områder.

Alt i køkkenudstyr, sengetøj og andre praktiske genstande er inkluderet. Vi anbefaler, at I tilkøber “Bonus Pack” for at eliminere eller mindske selvrisikoen (afhængig af biltype) og for at få eksempelvis picnicbord og stole og gasflaske med i prisen. Barnesæde mod tillæg (på forespørgsel).

Britz i Australia.
Britz på Australiens vestkyst.
Maui Winery Haven.
Maui Winery Haven.

Tilvalgsprodukter

Her er et udvalg af tilvalgsprodukter, som kan bestilles sammen med din autocamper mod ekstraomkostninger. Kontakt os angående priser. Produkterne leveres på forespørgsel, så giv os besked i god tid, hvis du ønsker nogle af disse.

Mobile Wifi
Denne lille brik giver wifi i autocamperen. I får 500MB data i New Zealand og 1GB data i Australien. Det tilkommer en ekstra omkostning.

Maui Winery Havens
Dette spændende produkt indebærer, at I får adgang til en dedikeret parkeringsplads på udvalgte vingårde i Australien og New Zealand. Prisen inkluderer parkeringsplads natten over på eksklusive vingårde, en gourmetkurv med lokale madvarer og en god flaske vin. Gælder kun for Maui autocamper.

Britz Bikes
Ønsker I at udforske omgivelserne nærmere på cykel, når I har gjort ophold for dagen? Bestil cykler til autocamperen, så I kan cykle en tur, når det måtte passe jer. Gælder kun for Britz og kun på New Zealand.

Bliv inspireret

Med Britz på Great Ocean Road i Australien.
Med Maui på Coromandel Peninsula i New Zealand.
Tag familien med og kør i autocamper fra Sydney til Brisbane.

Rejseforslag med autocamper

.