Vælg en side

Jorden rundt

Jorden rundt

”At rejse jorden rundt”. Smag lidt på den lille sætning – den bringer garanteret mange associationer med sig. Der er noget mægtigt og eventyrligt ved at rejse mod fjerne himmelstrøg, lige indtil man har rejst så langt, at man er tilbage, hvor man startede.

At rejse jorden rundt var en stor ekspedition, før flyet blev opfundet. I dag er det langt nemmere at komme rundt, men en stor rejse vækker stadig eventyrlysten i mange af os. Måske har det noget med de store afstande at gøre, menneskerne man møder, tidszonerne man passerer eller kulturene man får indblik i. For mange er en jordomrejse den ultimative rejsedrøm og en af de ting, man gerne skal have gjort i løbet af livet.
 

Den bedste nyhed?

Man kan bruge 3 uger eller 3 år. Man kan bruge få penge eller mange penge. Man kan være ung eller gammel. Man kan rejse alene eller i en gruppe med en rejseleder. En rejse jorden rundt er ikke så uopnåelig, som mange måske tror.

Australien og New Zealand ligger på den anden side af jordkloden, og det tager næsten lige så lang tid at flyve derhen, hvad enten man vælger at gøre det mod øst eller vest. Fortsætter man i samme retning, er en jorden rundt-billet en god løsning. Som oftest koster det ikke så meget mere, men man får muligheden for at opleve flere lande og kulture på rejsen.

Kombinationerne er mange, og priserne varierer, alt afhængig af hvilken rute man vælger, og hvor mange stop man vil have. Vores rejsekonsulenter har lavet utallige jorden rundt-rejser, og de skræddersyr rejsen efter dine ønsker. Vi giver dig gode råd og tips til, hvordan du kan opnå din drøm indenfor dit budget.

Eksempler på ruteforslag jorden rundt

Vi har sammensat nogle ruteforslag med særligt gode priser. Hvis ingen af disse matcher dine ønsker, så findes der mange flere muligheder. Kontakt vores rejsespecialister for at høre mere.

København – Lima – Santiago de Chile – Sydney // Melbourne – Auckland // Queenstown – Sydney – Bali – Singapore – København

København – Rio de Janeiro – Santiago de Chile – Auckland // Christchurch – Melbourne // Sydney – Bali – Singapore – København

København – San Francisco // Los Angeles – Hawaii – Sydney – Fiji – København

København – Los Angeles – Hawaii – Sydney – Johannesburg // Cape Town – København

København – Nassau // Miami – Los Angeles – Sydney – Bangkok – Singapore – København

København – Mexico City – Los Angeles – Brisbane – Auckland // Queenstown – Sydney – Bali – Singapore – København

København – Los Angeles – Hawaii – Sydney – Fiji – Auckland – Melbourne – Hong Kong – Singapore – København

København – Cape Town // Johannesburg – Sydney // Brisbane – Los Angeles // Las Vegas – Chicago – København

// betyder rejse på egen hånd.

Gør drømmerejsen til virkelighed

Inspiration

Angkor Wat ved solopgang

10 oplevelser du ikke vil gå glip af på en klassisk rejse jorden rundt

Vi har her samlet en liste med 10 forskellige oplevelser som mange ønsker at få med på en rejse rundt om jorden.