Jorden rundt og kombinationsrejser

Foto: Paul Hampton - stock.adobe.com

Hjem > Jorden rundt og kombinationsrejser

Jorden rundt

”At rejse jorden rundt”. Smag lidt på den lille sætning – den bringer garanteret mange associationer med sig. Der er noget mægtigt og eventyrligt ved at rejse mod fjerne himmelstrøg, lige indtil man har rejst så langt, at man er tilbage, hvor man startede.

At rejse jorden rundt var en stor ekspedition, før flyet blev opfundet. I dag er det langt nemmere at komme rundt, men en stor rejse vækker stadig eventyrlysten i mange af os. Måske har det noget med de store afstande at gøre, menneskerne man møder, tidszonerne man passerer eller kulturene man får indblik i. For mange er en jordomrejse den ultimative rejsedrøm og en af de ting, man gerne skal have gjort i løbet af livet.

Den bedste nyhed?

Man kan bruge 3 uger eller 3 år. Man kan bruge få penge eller mange penge. Man kan være ung eller gammel. Man kan rejse alene eller i en gruppe med en rejseleder. En rejse jorden rundt er ikke så uopnåelig, som mange måske tror.

Australien og New Zealand ligger på den anden side af jordkloden, og det tager næsten lige så lang tid at flyve derhen, hvad enten man vælger at gøre det mod øst eller vest. Fortsætter man i samme retning, er en jorden rundt-billet en god løsning. Som oftest koster det ikke så meget mere, men man får muligheden for at opleve flere lande og kulture på rejsen.

Kombinationerne er mange, og priserne varierer, alt afhængig af hvilken rute man vælger, og hvor mange stop man vil have. Vores rejsekonsulenter har lavet utallige jorden rundt-rejser, og de skræddersyr rejsen efter dine ønsker. Vi giver dig gode råd og tips til, hvordan du kan opnå din drøm indenfor dit budget.

Eksempler på ruteforslag jorden rundt

Vi har sammensat nogle ruteforslag med særligt gode priser. Hvis ingen af disse matcher dine ønsker, så findes der mange flere muligheder. Kontakt vores rejsespecialister for at høre mere.

  • København – Lima – Santiago de Chile – Sydney // Melbourne – Auckland // Queenstown – Sydney – Bali – Singapore – København
  • København – Rio de Janeiro – Santiago de Chile – Auckland // Christchurch – Melbourne // Sydney – Bali – Singapore – København
  • København – San Francisco // Los Angeles – Hawaii – Sydney – Fiji – København
  • København – Los Angeles – Hawaii – Sydney – Johannesburg // Cape Town – København
  • København – Nassau // Miami – Los Angeles – Sydney – Bangkok – Singapore – København
  • København – Mexico City – Los Angeles – Brisbane – Auckland // Queenstown – Sydney – Bali – Singapore – København
  • København – Los Angeles – Hawaii – Sydney – Fiji – Auckland – Melbourne – Hong Kong – Singapore – København
  • København – Cape Town // Johannesburg – Sydney // Brisbane – Los Angeles // Las Vegas – Chicago – København

// betyder rejse på egen hånd.

Rejseforslag jorden rundt og kombinationsrejser

Jorden rundt

17 dage

Fra kr. 43.900

Kombinationsrejse

17 dage

Fra kr. 56.500

Kombinationsrejse

22 dage

Fra kr. 56.500

Jorden rundt

27 dage

Fra kr. 57.900

Australien, New Zealand

16 dage

Fra kr. 29.500

Kombinationsrejse

21 dage

Fra kr. 139.900

Jorden rundt

117 dage

Fra kr. 134.900

Jorden rundt

25 dage

Fra kr. 57.500

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN