Flybilletter

.

Hjem > Flybilletter

Flybilletter

Flybilletter til Australien og New Zealand har aldrig været billigere, og med flere direkte ruter fra København har det aldrig været nemmere at komme “down under”.

Luftfartsselskaber har konstant kampagner med gode priser, og det kræver særlige kompetencer at finde de bedste og billigste i junglen af priskombinationer og flyruter. Du bør derfor kontakte os for at få information om hvilke priser og ruter, som er de mest fordelagtige for din rejse. Dette gælder uanset, om du foretrækker at rejse på økonomiklasse, business class eller First Class.

Flere luftfartsselskaber giver passagererne mulighed for at stoppe på turen til og fra Australien og/eller New Zealand, uden ekstra omkostninger. Det kan være fint at have et stop, både for at dele den lange flyrejse over og for at opleve et eller to eksotiske lande og deres kulturer på vejen. De fleste flyver via Asien og Mellemøsten, men det er også muligt at rejse via USA – eller man kan fortsætte jorden rundt. For at se vores jorden rundt rejseforslag kan du klikke her.

Køber du flybilletter hos os, får du:

  • Mulighed for at stoppe i Singapore, Hong Kong, Bangkok, Dubai, Doha, Los Angeles eller et andet spændende sted på turen til eller fra “down under”
  • Mulighed for at flyve til en by og hjem fra en anden
  • Tilgang til gode indenrigsbilletter i Australien og New Zealand
  • Tilgang til gode flybilletter mellem Australien, New Zealand og øerne i Stillehavet
  • Mulighed for at ændre eller afbestille en del flybilletter mod et gebyr
  • Gode råd og ekspertise om, hvor du bør rejse, og hvad du bør opleve fra vores rejsekonsulenter, som er eksperter på Australien, New Zealand og øerne i Stillehavet
  • Adgang til alle de bedste kampagnepriser

De luftfartsselskaber, som vi samarbejder mest med, ser du nedenfor.

Luftfartsselskaber

Emirates.
Emirates.

Emirates

At rejse handler ikke bare om destinationen, men også om hvordan du kommer dertil. Flyv og rejs bedre med Emirates.

Singapore Airlines.
Singapore Airlines.

Singapore Airlines

Singapore Airlines har i alle år været kendt for sin førsteklasses service, og nu kan du opleve denne service allerede helt fra afrejse fra København.

Qantas.
Qantas.

Qantas

Qantas er et naturlig valg til Australien, New Zealand og på rejser jorden rundt. De er et af verdens ledende langdistanceselskaber og kendt for både høj service og sikkerhed.

Air New Zealand.
Air New Zealand.

Air New Zealand

Air New Zealand tilbyder flere stopover muligheder på turen til New Zealand end noget andet luftfartsselskab. Du kan vælge mellem hele 8 forskellige destinationer.

Cathay Pacific.
Cathay Pacific.

Cathay Pacific

Luftfartsselskabet Cathay Pacific har flere gange modtaget titlen som ”Verdens bedste luftfartsselskab” og er derfor det oplagte valg når drømmerejsen går til Australien eller New Zealand.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30