Unikke hoteller i New Zealand

Foto: sardinelly - stock.adobe.com

Hjem > New Zealand > Unikke hoteller i New Zealand

Unikke hoteller i New Zealand

Der findes utallige resorts i New Zealand, eller lodges, som de kaldes her. Du finder alt fra gode og rimelige familieresorts til eksklusive resorts med en håndfuld værelser i fantastiske naturomgivelser.

Et par overnatninger på en dejlig lodge betyder for de fleste, at ferien bliver endnu mere speciel. Vi har derfor samlet et lille udvalg af lodges rundt om i New Zealand, som vi kan anbefale. Lodgene kan består af store hytter, bungalows, herskabsvillaer m.m., og en fællesnævner er, at de alle ligger de mest fascinerende steder og tilbyder en høj standard. Mange af lodgene ligger ofte lidt udenfor de turistede steder, så man har den fantastiske natur for sig selv.

Udvalget er stort, og det kan være svært at navigere i junglen af muligheder. Det nemmeste er oftest at vælge, hvilket område du ønsker at bo i og hvilken standard, du foretrækker. Ud fra dine ønsker, kommer vi gerne med forslag til dig. Det er en fordel at bestille værelse på resorts i god tid, før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære steder.

Vælg hotel på kortet herunder, eller se hele oversigten herunder.