Søg
Generic filters
Vælg en side

Australien

Verdens mindste kontinent eller jordens største ø? Australien er et af verdens mest kontrastfyldte og fascinerende lande med tørre ørkener, frodige regnskove, spændende storbyer og et unikt dyreliv.

Læs videre

Australien

Vores mest populære rejser i Australien

Sydney, Rock & Reef

15 dage │ Fra kr. 24.900 per person

På denne fantastiske tur oplever du tre helt forskellige områder i Australien. Fra storbyen Sydney, via outbacken i Ayers Rock, til det tropiske nord. Denne tur har det hele.

Det allerbedste af Australien

17 dage │ Fra kr. 90.000 per person

Dette rejseforslag består af nogle af de fineste og mest eksklusive resorts i Australien. Nogle af dem kan konkurrere med de bedste i verden, hvad angår standard, og ikke mindst, beliggenhed.

Drømmerejse til Great Barrier Reef

19 dage │ Fra kr. 30.500 per person

Denne ultimative rejse giver dig det bedste, Great Barrier Reef har at byde på. Farverige koralrev, et varieret undervandsliv, kridhvide sandstrande, tropiske regnskove og spektakulære oplevelser.

Eventyr med autocamper gennem 3 stater

21 dage │ Fra kr. 19.695 per person

Dette rejseforslag tager dig fra nord til syd, gennem Northern Territory, South Australia og Victoria i en autocamper og til ikoner som Uluru, Kakadu National Park og Great Ocean Road.

Bliv klogere på Australien

Australien er geologisk og kulturelt ældgammelt, men som nation er landet yngre end 200 år. Landet er på størrelse med Europa eller USA og har så mange forskellige særpræg, at det ikke kan beskrives med ord – det må simpelthen opleves!

Australien har så uendelig meget at byde på. Moderne og charmerende storbyer som Sydney og Melbourne, fascinerende Ayers Rock i Outbacken og det imponerende Great Barrier Reef, som byder på en fantastisk verden af farverige koraller og imponerende dyreliv.

Landet har tilmed et unikt dyreliv med kænguruer, koalaer, dingoer, næbdyr, pingviner og krokodiller, mange spændende nationalparker og verdens ældste civilisation som dateres over 50.000 år tilbage i tiden.

Dette er blot et udvalg af alt det du kan opleve på en rejse Down Under, og du er garanteret at komme hjem med minder for livet.

Se Australiens højdepunkter

Kort

Første tur til Australien?

Nedenfor finder du 3 rejseforslag, som inkluderer mange af landets højdepunkter. Vi skræddersyr alle rejser fra bunden, så hvis du har ønsker til oplevelser, der ikke er nævnt i rejseforslagene, er det bare at sige til, så udarbejder vi dit tilbud ud fra disse.

Læs også: Rejser du til Australien for første gang? Så bør du vide disse ting

Sydney med operahuset og Harbour Bridge.

Sydney, Rock & Reef

Fra storbyen Sydney, via den australske outback med Ayers Rock, til det tropiske nord med de flotte strande, koralrevet og grønne regnskove. Denne tur har det hele.

Great Barrier Reef.

Drømmerejse til Great Barrier Reef

Denne ultimative rejse giver dig det bedste, Great Barrier Reef har at byde på. Farverige koralrev, et varieret undervandsliv, kridhvide sandstrande, tropiske regnskove og spektakulære oplevelser.

Withsundays Islands, udsigt mod Hill Inlet og Whitehaven Beach.

Kør selv fra storbyen Sydney til tropiske Cairns

På køreturen fra Sydney til Cairns står oplevelserne i kø lige fra bjergkæden Blue Mountains og vindistriktet Hunter Valley til de hvide sandstrande i Whitsundays og de farverige koraller på Great Barrier Reef.

Vejret i Australien

Australien er et stort land med et varieret klima. Groft sagt kan landet inddeles i tre klimazoner: Tropisk i nord, subtropisk i midten og tempereret helt i syd. Men variationerne er store.

Der findes intet dårligt tidspunkt at besøge Australien på. I og med at årstiderne er modsatte af her hjemme, har de sommer, når vi har vinter. Mange ønsker at opleve Australien, når det er sommer “down under”.

Bliv inspireret

Sydney

16 fantastiske steder du skal opleve i Australien

Australien er et stort land, med utrolig mange flotte steder og oplevelser.

Gåtur langs kysten ved Great Ocean Road.

Dette er Australiens flotteste vandreture

Australien har et stort udvalg af vandreture, der garanterer flotte naturoplevelser.

Barossa Vallery er et af Australiens mest berømte vindistrikter.

Australiens bedste vinregioner

Australien er et vinland! Så hvorfor ikke slå vejen forbi et af de fantastiske vinområder, næste gang du er i Australien.