Kør selv

Foto: EyeEm - stock.adobe.com

Kør selv i Australien og New Zealand

Kør selv er en glimrende måde at opleve Australien og New Zealand på. Du kan køre lige hvorhen du vil, uden at skulle planlægge din dag i detaljer.

Outbacken, regnskoven, dramatiske kystveje og landsbyer opleves på en helt anden måde, når du kan tage den tid, du ønsker. Spis på lokale restauranter og få en snak med de lokale. Se kænguruer hoppe langs vejen og koalaer klatre i træerne. Hvorfor ikke leje en 4WD, pakke telt og sovepose og køre på en eksotisk rejse ind i bushen?

Du har fuld frihed til at opleve den smukke natur i dit eget tempo og du kan vælge, hvor du har lyst til at stoppe en dag eller to ekstra. For det andet er vejene gode i Australien og New Zealand og campingpladserne minder mest om feriesteder med swimmingpool og alle bekvemmeligheder.

Mulighederne er mange – fra korte ture på få dage til længere ture over flere uger. Vi har her listet nogle idéer, der dækker flere dele af Australien og New Zealand. Men hvis du har andre ønsker, så kontakt os.

Læs mere om autocamper og billeje

Forslag til køreruter i Australien og New Zealand

Dunsborough ved Margaret River.
Kør selv
I regionen syd for Perth venter fantastisk mad og vin, store naturoplevelser og et historisk sus fra kolonitiden.
Læs det hele
Queenstown.
Kør selv
I løbet af seks dage på landevejen vil i opleve Sydøens barske og unikke naturlandskab, hvor bjerge, skove, hav og gletsjere mødes.
Læs det hele
Tongariro National Park.
Kør selv
New Zealands nordø har store kontraster, fra grønt og frodigt kystlandskab til Rotoruas “månelandskab” med synlig geotermisk aktivitet.
Læs det hele
Wilsons Promontory.
Kør selv
Kystvejen mellem Sydney og Melbourne er en af Australiens smukkeste kørestrækninger. Den varierede køretur tager dig gennem søvnige kystbyer, nationalparker fyldt med dyreliv samt lange øde strande.
Læs det hele
Delfin i Monkey Mia.
Kør selv
Vestaustraliens kyst er et landskab fuld af kontraster, hvor outbacken møder kysten, og helt perfekt til en roadtrip.
Læs det hele
Cradle Mountain.
Kør selv
Tasmanien er et rejsemål, der bliver mere og mere populært, og med en lejebil har du mulighed for at udforske byerne, naturen og seværdighederne i eget tempo.
Læs det hele
Roadtrip på New Zealand.
Kør selv
Majestætisk og varieret natur, hyggelige små byer, livlige storbyer og oplevelser, i ikke finder andre steder i verden, venter jer på denne rundtur i New Zealand.
Læs det hele
Great Barrier Reef Drive.
Kør selv
På dette roadtrip udforsker i kysten af ​​Queensland i det nordøstlige Australien. Langs kyststrækningen møder regnskoven havet og Great Barrier Reef.
Læs det hele
Mad og vin i New Zealand.
Kør selv
På denne roadtripen fra Auckland til Christchurch får dere oppleve både anerkjente vindistrikter og New Zealands fascinerende natur.
Læs det hele
Britz og Kata Tjuta.
Kør selv
Dette roadtrip fra Adelaide til Darwin byder på essensen af ​​Australien og bliver et minde for livet! Store oplevelser og store kontraster venter, når i krydser Australien fra syd til nord.
Læs det hele
Maui på Great Ocean Road.
Kør selv
På denne fem-dages køretur fra Melbourne til Adelaide har i masser af tid til at udforske Australiens barske, men naturskønne sydkyst langs Great Ocean Road.
Læs det hele
Byron Bay.
Kør selv
Kyststrækningen mellem storbyerne Sydney og Brisbane er perfekt til en uges roadtrip. Undervejs vil i lære det ægte og autentiske Australien at kende.
Læs det hele

GØR DRØMMEREJSEN TIL VIRKELIGHED