Søg
Generic filters
Vælg en side

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er et must når man besøger Australien. Revet er kendt som verdens ottende vidunder, er 340 000 kvadratkilometer stort og strækker sig i 2000 kilometer langs Queenslands kyst.

Ture og aktiviteter

Great Barrier Reef

Destination:

Great Barrier Reef

Delstat: Queensland

Består af: 2.900 koralrev, 900 øer og over 1.500 fiskearter

Længde: 2.600 km

Bliv klogere på Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er et must når man besøger Australien. Revet er kendt som verdens ottende vidunder, er 340 000 kvadratkilometer stort og strækker sig i 2600 kilometer langs Queenslands kyst.

Du kan snorkle, dykke eller tage en naturskøn flyvetur over revet for at se det i fugleperspektiv.

Sejl blandt de smukke øer i Whitsundays, udforsk regnskoven i Daintree eller bo på en af de luksuriøse øer, som Hayman og Lizard Island. Hvis man vil man bo på fastlandet, så er både Cairns, Port Douglas, Mission Beach og Hervey Bay fine udgangspunkter for ture ud på revet. Vi anbefaler at man tager på en heldags- eller flerdagstur. Der findes forskellige ture at vælge mellem, og man kan sejle med alt fra store katamaraner til charmerende små sejlbåde.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Unikke hoteller

lizard island

Lizard Island Resort

Dette er det bedste Australien har at byde på! Mange mener at Lizard Island er den smukkeste ø på hele Great Barrier Reef – og det siger ikke så lidt.

lady elliot island

Lady Elliot Eco Resort

Sydligt på Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, og her bør man tage hen, hvis man er ude efter en helt speciel oplevelse. Mange mener, at dette er den bedst bevarede del af revet med måske den mest omfattende variation af fisk og koraller.

Heron Island.

Heron Island Resort

Et fantastisk idyllisk resort, der ligger på en koralø på the Great Barrier Reef. Her finder du et unikt undervandsliv, havskildpadder, hvaler og fuglearter, man kun ser her.

Castaways Resort & Spa Mission Beach.

Castaways Resort & Spa Mission Beach

To timers køretur syd for Cairns ligger den idylliske Mission Beach, som er en af de uopdagede juveler i Nord-Queensland. Castaways Resort & Spa har en perfekt beliggenhed lige ved den 14 kilometer lange strand i Mission Beach. Resortet tilbyder komfortable værelser og lejligheder for par, børnefamilier og venner.

Gør drømmerejsen til virkelighed

Inspiration

great barrier reef

10 uforglemmelige oplevelser på Great Barrier Reef

Du kan se revet ved at dykke eller snorkle, med glasbundsbåd, vandscooter, semi-ubåd, sejlbåd, fra helikopter eller vandfly, eller til og med ved at hoppe i faldskærm over revet.

Lizard Island Resort

De 5 bedste øer på Great Barrier Reef

De fleste drømmer om at se Great Barrier Reef med egne øjne. Hvis du vælger at bo på en af øerne på revet, er du garanteret et minde for livet.