Billeje

Foto: South Australian Tourism Commission

Billeje i Australien og New Zealand

En ferie i egen bil giver dig optimale betingelser for at opleve de to fantastiske lande. Både Australien og New Zealand er som skabt til kør-selv ferier, og en bil giver maksimal frihed og fleksibilitet undervejs.

Outback, kysten, høje bjerge, dybe fjorde, urgammel regnskov og idylliske landsbyer opleves på en helt anden måde, når du tager den tid til hvert stop, som du selv ønsker. Stop hvor det passer dig og bliv en ekstra dag eller to, hvis du føler for det. Spis på en lokal restaurant og tag en snak med lokalbefolkningen. Mange af vores rejseforslag er netop med en udlejningsbil, da vi mener, at denne måde at rejse på passer perfekt til Australien och New Zealand.

Vi arbejder sammen med de mest velrennomérede billejeselskaber i begge lande, hvilket giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af køretøjer i god kvalitet. Udover lejebiler i almindelig størrelse har vi også biler med firhjulstræk og minibusser.

Billejeselskaberne har kontor i byer og ved lufthavne i hele Australien og New Zealand. Vi inkluderer altid de bedste forsikringspakker, der er tilgængelige, for din tryghed på rejsen.

Det er muligt at leje GPS og barnesæde fra de fleste byer. Spørg os om pris og tilgængelighed. Chaufføren skal minimum være 21 år og besidde gyldigt kørekort. Vi anbefaler desuden et internationalt kørekort, som fås hos borgerservice. Vi anbefaler at bestille lejebilen i god tid før afrejse.

Billejen inkluderer normalt følgende:

  • Alle nødvendige forsikringer, hvor selvrisikoen holdes på et minimum.
  • Ingen envejsleje mellem de største byer ved minimum 3 dages leje.
  • Alle lokale afgifter og gebyrer.
  • Fri kilometer.
  • Ekstra chauffør.
  • 24 timers vejhjælp.

Vi har rejst rigtig meget med bil i både Australien og New Zealand og vi deler meget gerne vores erfaringer med dig.

Rejseforslag med udlejningsbil

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN