Billeje

Foto: South Australian Tourism Commission

Hjem > Billeje

Billeje i Australien og New Zealand

En ferie i egen bil giver dig optimale betingelser for at opleve de to fantastiske lande. Både Australien og New Zealand er som skabt til kør-selv ferier, og en bil giver maksimal frihed og fleksibilitet undervejs.

Outback, kysten, høje bjerge, dybe fjorde, urgammel regnskov og idylliske landsbyer opleves på en helt anden måde, når du tager den tid til hvert stop, som du selv ønsker. Stop hvor det passer dig og bliv en ekstra dag eller to, hvis du føler for det. Spis på en lokal restaurant og tag en snak med lokalbefolkningen. Mange af vores rejseforslag er netop med en udlejningsbil, da vi mener, at denne måde at rejse på passer perfekt til Australien och New Zealand.

Vi arbejder sammen med de mest velrennomérede billejeselskaber i begge lande, hvilket giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af køretøjer i god kvalitet. Udover lejebiler i almindelig størrelse har vi også biler med firhjulstræk og minibusser.

Billejeselskaberne har kontor i byer og ved lufthavne i hele Australien og New Zealand. Vi inkluderer altid de bedste forsikringspakker, der er tilgængelige, for din tryghed på rejsen.

Det er muligt at leje barnesæde fra de fleste byer. Spørg os om pris og tilgængelighed. Chaufføren skal minimum være 21 år og besidde gyldigt kørekort. Vi anbefaler desuden et internationalt kørekort, som fås hos borgerservice. Vi anbefaler at bestille lejebilen i god tid før afrejse.

Billejen inkluderer normalt følgende:

  • Alle nødvendige forsikringer, hvor selvrisikoen holdes på et minimum.
  • Ingen envejsleje mellem de største byer ved minimum 3 dages leje.
  • Alle lokale afgifter og gebyrer.
  • Fri kilometer.
  • Ekstra chauffør.
  • 24 timers vejhjælp.

Vi har rejst rigtig meget med bil i både Australien og New Zealand og vi deler meget gerne vores erfaringer med dig.

Rejseforslag med udlejningsbil

New Zealand

24 dage

Fra kr. 37.500

New Zealand

18 dage

Fra kr. 37.500

Australien

17 dage

Fra kr. 33.500

Australien

15 dage

Fra kr. 27.500

Forslag til køreruter i Australien og New Zealand

Cradle Mountain.
Kør selv
Tasmanien er et rejsemål, der bliver mere og mere populært, og med en lejebil har du mulighed for at udforske byerne, naturen og seværdighederne i eget tempo.
Læs det hele
Delfin i Monkey Mia.
Kør selv
Vestaustraliens kyst er et landskab fuld af kontraster, hvor outbacken møder kysten, og helt perfekt til en roadtrip.
Læs det hele
Dunsborough ved Margaret River.
Kør selv
I regionen syd for Perth venter fantastisk mad og vin, store naturoplevelser og et historisk sus fra kolonitiden.
Læs det hele
Wilsons Promontory.
Kør selv
Kystvejen mellem Sydney og Melbourne er en af Australiens smukkeste kørestrækninger. Den varierede køretur tager dig gennem søvnige kystbyer, nationalparker fyldt med dyreliv samt lange øde strande.
Læs det hele
Tongariro National Park.
Kør selv
New Zealands nordø har store kontraster, fra grønt og frodigt kystlandskab til Rotoruas “månelandskab” med synlig geotermisk aktivitet.
Læs det hele
Britz og Kata Tjuta.
Kør selv
Dette roadtrip fra Adelaide til Darwin byder på essensen af ​​Australien og bliver et minde for livet! Store oplevelser og store kontraster venter, når i krydser Australien fra syd til nord.
Læs det hele
Queenstown.
Kør selv
I løbet af seks dage på landevejen vil i opleve Sydøens barske og unikke naturlandskab, hvor bjerge, skove, hav og gletsjere mødes.
Læs det hele
Mad og vin i New Zealand.
Kør selv
På denne roadtripen fra Auckland til Christchurch får dere oppleve både anerkjente vindistrikter og New Zealands fascinerende natur.
Læs det hele
Great Barrier Reef Drive.
Kør selv
På dette roadtrip udforsker i kysten af ​​Queensland i det nordøstlige Australien. Langs kyststrækningen møder regnskoven havet og Great Barrier Reef.
Læs det hele
Maui på Great Ocean Road.
Kør selv
På denne fem-dages køretur fra Melbourne til Adelaide har i masser af tid til at udforske Australiens barske, men naturskønne sydkyst langs Great Ocean Road.
Læs det hele
Byron Bay.
Kør selv
Kyststrækningen mellem storbyerne Sydney og Brisbane er perfekt til en uges roadtrip. Undervejs vil i lære det ægte og autentiske Australien at kende.
Læs det hele
Roadtrip på New Zealand.
Kør selv
Majestætisk og varieret natur, hyggelige små byer, livlige storbyer og oplevelser, i ikke finder andre steder i verden, venter jer på denne rundtur i New Zealand.
Læs det hele

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN