Vælg en side

Barossa Valley

Australiens mest kendte vinområde befinder sig kun to timers kørsel fra Adelaide, og her ligger mere end 150 vingårde.

Ture og aktiviteter

Barossa Valley

Delstat: South Australia

Indbyggertal: ca. 25 000

Bedst kendt for: Rødvin, specielt Shiraz. Andre vintyper, der produceres meget af er Riesling, Semillon, Grenache og Cabernet Sauvignon.

Bliv klogere på Barossa Valley

Australiens mest kendte vinområde befinder sig kun to timers kørsel fra Adelaide, og her ligger mere end 150 vingårde. Her kan man nyde livet på luksuriøse resorts med prisvindende vine og god mad i fantastiske omgivelser.

Barossa Valley er et fascinerende område. De grønne bakker og dale har gennem tiden inspireret mange kunstnere. Området er let at udforske på egen hånd og er rigt på historie, kultur og kulinariske oplevelser. Du kan for eksempel køre eller vandre mellem de mange ”farmers markets”, hvor du finder udsøgte lokalproducerede produkter.

Barossa Valley har et behageligt middelhavsklima, der er perfekt til rødvinsproduktion, og regionen er kendt for sine Shiraz og smagfulde Cabernet. I regionen ligger også Eden Valley, der ligeledes har et rygte for at producere vin i særklasse. Særligt Riesling og Chardonnay.

Barossa Valley kombinerer tradition og historie med det 21. århundredes luksus og kreativitet. Det var geologen Johannes Menge, som i 1836 udforskede området og begejstret så muligheden for vindyrkning. Menge var den første, der fandt opaler i Australien, og hans noter var medvirkende til en kortvarig guldfeber i Barossa Valley i slutningen af 1860-tallet.

Hvis du har lejebil eller autocamper, anbefaler vi, at du tilbringer et par dage i området. Alternativt kan du deltage i en heldagstur fra Adelaide. Australienrejser anbefaler ”Best of Barossa” turen, hvori der indgår vinproducenter som Peter Lehmann, Torbreck, Henschke og Rockford. I følgeskab med en erfaren guide besøger du vingårde, hvor der indgår prøvesmagninger.

Lev et luksusliv i Barossa.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Anbefalede oplevelser

  • Flyvning i luftballon
  • Penfold’s “Make Your Own Blend” – hjemsted for “the Grange”
  • Undervisning i madlavning
  • Slagtere, bagere og vinhandlere
  • Forkæl dig selv i Maggie Beer’s Farm Shop
  • Oplev nye smagsoplevelser hos Willunga Farmers’ Market
  • Hentley Farm Restaurant med forskellige menuer afhængig af sæsonen
Ta' turen gennem Maggie Beer's Farm Shop.

Besøg Maggie Beer’s Farm Shop.

Unikke hoteller

The Louise.

The Louise

Det 5-stjernet resort, The Louise, er Barossa Valleys mest elegante overnatningsmulighed. Stedet oser af afslappende luksus, og her ligger også Appellation, som er en af Australiens allerbedste restauranter.

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Barossa Vallery er et af Australiens mest berømte vindistrikter.

Australiens bedste vinregioner

Australien er et vinland! Når det gælder god mad og vin, er Australien klart at foretrække. Så hvorfor ikke slå vejen forbi et af de fantastiske vinområder, næste gang du er i Australien.

Udforsk landskabet i Flinders Ranges.

Top 9 højdepunkter i South Australia

Her er 9 højdepunkter du ikke må gå glip af når du besøger delstaten South Australia.