Huka Lodge

Huka Lodge er en oplevelse i sig selv! Dette er New Zealands måske mest berømte lodge, beliggende helt for sig selv ud til Waikato River og blot 300 meter fra vandfaldet Huka Falls.

.

Kort - Taupo

Huka Lodge

Taupo, Nordøen

Hele året

Få et tilbud

Huka Lodge er en oplevelse i sig selv! Dette er New Zealands måske mest berømte lodge, beliggende helt for sig selv og blot 300 meter fra vandfaldet Huka Falls.

Oprindelig blev stedet bygget til overnatning for fiskere, som kom her for at søge for at søge fiskelykken i elven, men det blev hurtigt kendt ud over landegrænsen, og både kongelige og kendisser har overnattet her. Lodgen har kun 25 værelser, hvert eneste med ugeneret beliggenhed og komfort i særklasse. Vil du have en romantisk middag, er der over 20 forskellige steder på den 70.000 m2 store område, hvor det er muligt at spise helt uforstyrret.

Huka Lodge ligger helt ned til Lake Taupo – et populært afslapnings- og feriested. Lake Taupo er New Zealands største sø og opstod som følge af et af tidernes største vulkanudbrud. Vulkanen under søen er ikke aktiv i dag, men man oplever stadig termisk aktivitet i området. Dette er et af de bedste områder for ørredfiskeri i landet, og den omkringliggende natur er fantastisk. Som gæst på stedet er der et stort udvalg af ture og aktiviteter, du kan deltage på.

Huka Lodge har siden 1924 budt velkommen til kvalitetsbevidste gæster, modtaget flere priser og har opnået et internationalt ry, som få andre kan bryste sig af. Her får du fantastisk service, udsøgte måltider og den hjemlige følelse kombineret med ren luksus!

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller på Nordøen