Bryllup og romantik

Foto: qualia

Hjem > Temaer og interesser > Bryllup og romantik

Bryllup og romantik

Af alle de rejser man er på igennem sit liv, er bryllupsrejsen altid noget helt speciel. På sådan en rejse ønsker man at opleve noget smukt og spændende, bare jer to sammen.


Og der findes næsten ikke et mere perfekt sted for en romantisk bryllupsrejse end Australien. Her kan I få ligeså meget privatliv som I ønsker og først blive fundet igen når I selv ønsker det. For et nygift par er listen over hvad man kan opleve i Australien næsten uendelig, lige fra charmerende storbyer, svømme i havet hånd i hånd, se det unikke dyreliv på nært hold eller bare slappe af sammen på de mest fantastiske strande.

Tænk, at kunne sidde og se din kæreste dybt ind i øjnene over en romantisk middag med stearinlys på en dejlig strand i Australien, hvor havets dønninger og palmernes svage susen er jeres eneste selskab. I har hele den flotte solnedgang for jer selv. Australienrejser har aftaler med en række dejlige resorts og gode turoperatører, som lægger alt til rette for jer, som vil opleve drømmen om en romantisk bryllupsrejse til Australien.

Bryllup i Australien

Drømmer I om et bryllup på en strand i Australien? Det er verken dyrt eller vanskelig. Lad os hjælpe jer med at arrangere et eventyrbryllup i smukke omgivelser.

Flere og flere danskere vælger at rejse ud i verden for at afgive ægteskabsløftet og et mere romantisk sted end Australien skal man lede længe efter. Et bryllup i Australien vil helt sikkert blive et fantastisk minde for livet. Vi kan arrangere hele vielsen for jer, normalt i samarbejde med Sømandskirken i Sydney, og de forskellige resorts har specielle bryllupspakker med brudesuiter for nygifte, som ønsker at nyde hinandens selskab.

Rejseforslag

Australien

15 dage

Fra kr. 100.900

Kombinationsrejse

21 dage

Fra kr. 139.900

New Zealand

17 dage

Fra kr. 127.900

Australien

17 dage

Fra kr. 123.900

Kombinationsrejse

22 dage

Fra kr. 56.500

Australien

16 dage

Fra kr. 115.900

Bryllupsrejser katalog

Bryllupsrejser katalog

Af alle de rejser man er på igennem sit liv, er bryllupsrejsen noget helt speciel. På sådan en rejse ønsker man at opleve noget smukt og spændende, bare jer to sammen. Vi har derfor lavet vores eget katalog, som kun fokuserer på bryllupsrejser til Australien, Fiji, Cook øerne, Tahiti og New Caledonia.

OBS: Dette katalog er pt. kun på norsk.

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN