Søg
Generic filters
Vælg en side

New Zealand

New Zealand har en ubeskriveligt smuk og enormt varieret natur. Du kan finde alt fra flotte strande med svajende palmer til dybe fjorde og høje bjerge med gletsjere, vulkaner og gejsere.

Læs videre

New Zealand

Vores mest populære rejser i New Zealand

Kør selv fra Auckland til Christchurch

18 dage │ Fra kr. 28.900 per person

Undervejs oplever du først og fremmest storslået natur, men også byer af historisk betydning, spændende kultur og et enormt udbud af outdoor aktiviteter for enhver smag.

New Zealand in style

17 dage │ Fra kr. 117.000 per person

Dette er rejsen for dig, som ønsker det allerbedste, både når det kommer til oplevelser og overnatningssteder.

Med lejebil gennem New Zealand

24 dage │ Fra kr. 29.900 per person

Denne tre ukers roadtrip sørger for at du får set hele landet, med god tid til at udforske spændende byer og landskab i lejebil.

Oplev New Zealand

20 dage │ Fra kr. 52.700 per person

Denne tur giver dig mulighed for at opleve hele landet i en behagelig bus med egen turguide.

Bliv klogere på New Zealand

New Zealand har fantastiske rejsemuligheder, fordi landet har så uendeligt mange facetter. Her er en ubeskriveligt smuk og enormt varieret natur. Du kan finde alt fra flotte strande med svajende palmer til dybe fjorde og høje bjerge med gletsjere, vulkaner og gejsere. Alle områderne har dog det tilfælles, at de er rene og uberørte.

Maorierne kalder landet Aotearoa – “landet under den lange hvide sky”. Med 4 millioner indbyggere fordelt på et område svarende til Storbritannien er her virkelig plads til at nyde naturen og den friske luft. Og lokalbefolkningen er usædvanligt venlig og imødekommende.

Klimaet er varmere på Nordøen, simpelthen fordi den ligger nærmere ækvator. Længst mod nord er klimaet subtropisk, mens bjergene på Sydøen kan have subarktiske forhold. Solen skinner rigtig meget i New Zealand og mere end herhjemme, og de bedste steder har i gennemsnit 2400 solskinstimer om året.

På disse sider finder du mere information om New Zealand, og hvad vi kan tilbyde dig på din rejse. En rejse til New Zealand er noget alle bør opleve. Det bliver garanteret en oplevelse for livet!

Se New Zealands højdepunkter

Kort

Første tur til New Zealand?

Nedenfor finder du 3 rejseforslag, som inkluderer mange af landets højdepunkter. Vi skræddersyr alle rejser fra bunden, så hvis du har ønsker til oplevelser, der ikke er nævnt i rejseforslagene, er det bare at sige til, så udarbejder vi dit tilbud ud fra disse.

Mt Nicholas High Country Farm.

Med lejebil gennem New Zealand

Denne tre ugers roadtrip sørger for at du får set hele landet, med god tid til at udforske spændende byer og landskab i lejebil.

Oplev et maorishow i Rotorua.

Oplev New Zealand

Denne tur giver dig mulighed for at opleve hele landet i en behagelig bus med egen turguide.

Eichardt’s Private Hotel

New Zealand in style

Dette er rejsen for dig, som ønsker det allerbedste, både når det kommer til oplevelser og overnatningssteder.

Vejret i New Zealand

New Zealand er et stort land med forskellige klimatiske forhold. Landet strækker sig over flere klimabælter, fra det subtropiske på øerne i nord til det subarktiske i bjergene i syd.

Bliv inspireret

Queenstown er smukt beliggende ved majestætiske bjerge.

10 eventyrlige steder du må opleve i New Zealand

Drømmer du om at rejse rundt i New Zealand, men er usikker på hvilke steder du skal besøge?

Great Walks New Zealand.

Fantastiske vandreture på New Zealand

Ingenting kan sammenlignes med den storslåede natur på New Zealand. Vandreturene er meget populære og kan tilpasses i flere længder og varianter.