Daintree og Cape Tribulation

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australien > Queensland > Daintree og Cape Tribulation
Kort - Daintree

Daintree og Cape Tribulation

Delstat: Queensland

Alder: over 135 millioner år

Størrelse: 16 gange større end Singapore

Ture og aktiviteter

Unikke hoteller

Få et tilbud

Daintree er verdens ældste tropiske regnskov, og hjem til jorden største udvalg af planter og dyr. Nationalparken, som står på verdensarvslisten, er over 135 millioner år gammel.

Denne enorme regnskov er hjem til cirka 430 fuglearter, hvoraf 13 ikke findes andre steder i verden. Se lyse sommerfugle, kænguruer og den truede cassowaryen – en strudselignende fugl med blå hals. Du kan beundre en mere end 600 millioner år gammel bregne, der har underjordiske rødder som i sin tid udviklede sig i forsvar mod dinosaurer. Se krokodiller og skildpadder på Daintree River. En tredjedel af alle Australiens frøer, pungdyr og krybdyr samt næsten to tredjedele af alle flagermus og sommerfuglearter findes også i Daintree.

Ved Cape Tribulation, nord for Port Douglas, kommer Great Barrier Reef helt ind til land og møder de tropiske regnskove. Dette er det eneste sted i verden hvor to verdensarvsområder mødes. Slap af på Coconut Beach eller tage med på en guidet tur i regnskoven sammen med de indfødte. Lær hvordan de indfødte har brugt regnskoven til mad, medicin, husly og åndelig føde i mere end 9000 år.

Landskabet er spektakulært, og her finder du også Australiens største vandfald – Wallaman Falls.

Se Mossman Gorge i 360 grader. Træk i filmen for at se dig omkring.

Ture og aktiviteter i Daintree og Cape Tribulation

Daintree Rainforest

Dagsudflugt

Daintree, Great Barrier Reef

Dagsudflugt

Cooktown

Flerdagsudflugt

Daintree, Cape Tribulation

Dagsudflugt

Tropical North Queensland

Flerdagsudflugt

Unikke hoteller i Daintree og Cape Tribulation

Mossman Gorge

GØR DRØMMEREJSEN TIL VIRKELIGHED

Inspiration

Bedarra Island Resort
Inspiration
Storslåede oplevelser i komfortable omgivelser er nøgleordet. Barfodsluksus handler ikke om at se og blive set, men snarere at vende blikket indad og mærke hvor dejligt du har det.
Læs det hele
Byron Bay.
Inspiration
Australien er verdensberømt for sine strande. Samlet set, har landet mere end 10.000 at vælge imellem, så her er uden tvivl en strand for enhver smag.
Læs det hele