Vælg en side

Daintree Rainforest og Cape Tribulation

Daintree er verdens ældste tropiske regnskov, og hjem til jorden største udvalg af planter og dyr. Nationalparken, som står på verdensarvslisten, er over 135 millioner år gammel.

Ture og aktiviteter

Daintree og Cape Tribulation

Destination:

Daintree og Cape Tribulation

Delstat: Queensland

Alder: Over 135 millioner år

Størrelse: 16 gange større end Singapore

Bliv klogere på Daintree og Cape Tribulation

Daintree er verdens ældste tropiske regnskov, og hjem til jorden største udvalg af planter og dyr. Nationalparken, som står på verdensarvslisten, er over 135 millioner år gammel.

Denne enorme regnskov er hjem til cirka 430 fuglearter, hvoraf 13 ikke findes andre steder i verden. Se lyse sommerfugle, kænguruer og den truede cassowaryen – en strudselignende fugl med blå hals. Du kan beundre en mere end 600 millioner år gammel bregne, der har underjordiske rødder som i sin tid udviklede sig i forsvar mod dinosaurer. Se krokodiller og skildpadder på Daintree River. En tredjedel af alle Australiens frøer, pungdyr og krybdyr samt næsten to tredjedele af alle flagermus og sommerfuglearter findes også i Daintree.

Ved Cape Tribulation, nord for Port Douglas, kommer Great Barrier Reef helt ind til land og møder de tropiske regnskove. Dette er det eneste sted i verden hvor to verdensarvsområder mødes. Slap af på Coconut Beach eller tage med på en guidet tur i regnskoven sammen med de indfødte. Lær hvordan de indfødte har brugt regnskoven til mad, medicin, husly og åndelig føde i mere end 9000 år.

Landskabet er spektakulært, og her finder du også Australiens største vandfald – Wallaman Falls.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Unikke hoteller

silky oaks lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskov ved Mossman Gorge, nord for Port Douglas. Dette er et af Australiens mest uberørte områder, hvor man hele tiden opdager nye plante- eller dyrearter.

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Sydney

16 fantastiske steder du skal opleve i Australien

Australien er et stort land, med utrolig mange flotte steder og oplevelser.