Vælg en side

Unikke hoteller

AustralienNew Zealand

Unikke hoteller i Australien og New Zealand

Der findes et utal af resorts i Australien. Fra gode familie resorts til eksklusiv luksus resorts, som for eksempel har et lille udvalg af hytter på ellers øde øer.

At forkæle sig selv med et par dages ophold på et resort som disse, er for mange den lille ekstra luksus, som gør rejsen til noget helt specielt.

Vi har her samlet et udvalg af resorts, som vi anbefaler over hele Australien. Udvalget af resorts er størst på Australiens østkyst og øerne ud for kysten. Men vi kan også tilbyde resorts i regnskoven og ude i outback’en, og for de naturinteresserede er det en fantastisk oplevelse at bo på et af disse specielle resorts. Eller hvad med et par dage på et resort i bjergene, her kommer du ofte tættere på Australiens enestående dyreliv, end noget andet sted.

Udvalget af resorts er stort i Australien og det nemmeste er at du vælger hvilket område du ønsker at bo i og hvilken standard du foretrækker. Fortæl os hvad du ønsker og så finder vi nogle gode alternativer til dig.

Det er en fordel at bestille værelse på resorts i god tid, før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære steder.

Bedarra Island Resort

Bedarra Island Resort

Lige udenfor kysten ved Mission Beach ligger den storslåede Bedarra Island Resort, ca. to timers kørsel syd for Cairns. Øen består af idylliske strande og 45 hektar tropisk skov med Great Barrier Reef som nærmeste nabo.

Oceanview Eco Villas

Oceanview Eco Villas

Oceanview Eco Villas på Kangaroo Island byder på et enestående ophold i fredfyldte omgivelser.

Lizard Island Resort

Lizard Island Resort

Dette er det bedste, Australien har at byde på! Mange mener, at Lizard Island er den smukkeste ø i hele Great Barrier Reef – og det siger ikke så lidt.

Longitude 131° Resort

Longitude 131° Resort

Longitude 131° Resort er et luksuriøst, naturvenligt og romantisk resort, hvor man fra sit helt eget telt kan opleve solopgangen og solnedgangen over Uluru.

qualia

qualia

qualia er det nyeste resort på Hamilton Island og Great Barrier Reef. Resortet er bygget i karakteristisk australsk stil og ligger helt for sig selv på den nordligste del af Hamilton Island.

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead er det mest luksuriøse resort i Flinders Ranges. Her kan du virkelig nyde de fantastiske omgivelser i total ro og fred.

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney er et moderne hotel med den allerbedste udsigt i hele Sydney. Fra hotellet kan du både se det berømte operahus og Sydney Harbour.

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis – en luksuscamp, som ligger lige dér, hvor ødemarken møder koralrevet helt yderst på Australiens vestkyst. Sal Salis miljøvenlige principper sørger for, at du som gæst har minimal indvirkning på de naturlige omgivelser.

The Louise

The Louise

Det 5-stjernet resort, The Louise, er Barossa Valleys mest elegante overnatningsmulighed. Stedet oser af afslappende luksus, og her ligger også Appellation, som er en af Australiens allerbedste restauranter.

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge er et fantastisk hotel og det allerbedste, vi kan tilbyde, når det gælder resorts i regnskoven. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskov ved Mossman Gorge, nord for Port Douglas.

Bamurru Plains

Bamurru Plains

Bamurru Plains byder på ekstraordinære vildmarksoplevelser i en af Australiens mest fascinerende landskaber. Du finder denne luksuscamp i Kakadu nationalpark, som ligger i Australiens Northern Territory.

Four Seasons Sydney

Four Seasons Sydney

Four Seasons Hotel, som er placeret i det historiske Rocks-område, har en perfekt beliggenhed i Sydney. Udsigten er fantastisk, og der er mange butikker og cafeer i nærheden.

Paperbark Camp

Paperbark Camp

Paperbark Camp består af en række luksuriøse safaritelte, der ligger midt ude i naturen. Campen er omgivet af den smukke natur ved Currambene Creek, som ligger i nærheden af Jervis Bay.

Lake House Daylesford

Lake House Daylesford

Du finder Lake House ved idylliske Lake Daylesford i hjertet af det, der kaldes “Spa Country” i Victoria blot 90 minutter fra Melbourne.

Saffire Freycinet

Saffire Freycinet

Saffire Freycinet er en relativ ny, intim og sofistikeret luksuslodge i Freycinet National Park på Tasmanien. Et perfekt sted at tage hen for at få fornyet energi.

El Questro Homestead

El Questro Homestead

Kimberley er et af verdens sidste øde vildmarksområder, og i El Questro Wilderness Park kan du udforske steder, hvor kun ganske få andre mennesker har været.

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Castaways Resort & Spa har en perfekt beliggenhed lige ved den 14 kilometer lange strand i Mission Beach. Resortet tilbyder komfortable værelser og lejligheder.

Capella Lodge

Capella Lodge

Med sin fantastiske og smukke udsigt over havet, lagunen og bjerget er Capella Lodge svært populært blandt gæster, der ønsker et elegant og sofistikeret resort.

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island Eco Resort

Sydligt på the Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, netop det sted mange mener, revet er bedst bevaret. Her er det rigeste liv af fisk og koraller.

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat er et enestående resort kendt for sin behagelige atmosfære og sin beliggenhed i Lamington National Park.

Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Nature Reserve

Syd for Port Douglas ligger dette eksklusive resort. Thala Beach Lodge har en privat strand, og her er du garanteret et specielt ophold.

Heron Island Resort

Heron Island Resort

Heron Island er et idyllisk resort på en koralø på the Great Barrier Reef. Her finder du et unikt undervandsliv, havskildpadder, hvaler og forskellige dyrearter.

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte sted at bo, hvis man vil udforske Fraser Island. Man kan nemt se fugle- og dyrelivet fra terrassen eller poolen.

Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

I vildmarksområdet, Queensland High Country, ligger Spicers Peak Lodge. Et ophold her er en eksklusiv og intim australsk vildmarksoplevelse.

Pretty Beach House

Pretty Beach House

Pretty Beach House byder på afslappet luksus og elegance for dem, som er ude efter at gemme sig væk i et afsides ferieparadis.

Cape Lodge

Cape Lodge

Cape Lodge er perfekt placeret på en vingård i den fortryllende Margaret River vinregion, der ligger på sydvestspidsen af Australien.

Unikke hoteller i New Zealand

Der findes utallige resorts i New Zealand, eller lodges, som de kaldes her. Du finder alt fra gode og rimelige familieresorts til eksklusive resorts med en håndfuld værelser i fantastiske naturomgivelser.

Et par overnatninger på en dejlig lodge betyder for de fleste, at ferien bliver endnu mere speciel. Vi har derfor samlet et lille udvalg af lodges rundt om i New Zealand, som vi kan anbefale. Lodgene kan består af store hytter, bungalows, herskabsvillaer m.m., og en fællesnævner er, at de alle ligger de mest fascinerende steder og tilbyder en høj standard. Mange af lodgene ligger ofte lidt udenfor de turistede steder, så man har den fantastiske natur for sig selv.

Udvalget er stort, og det kan være svært at navigere i junglen af muligheder. Det nemmeste er oftest at vælge, hvilket område du ønsker at bo i og hvilken standard, du foretrækker. Ud fra dine ønsker, kommer vi gerne med forslag til dig. Det er en fordel at bestille værelse på resorts i god tid, før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære steder.

Fiordland Lodge

Fiordland Lodge

Fiordland Lodge har en fantastisk udsigt over den store sø, Lake Te Anau, som ligger lige ved Fiordland National Park.

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest er et prisvindende overnatningssted bestående af 5 luksusvillaer med fantastisk udsigt over spektakulære Bay of Island i det nordlige New Zealand.

The Boatshed

The Boatshed

The Boatshed er en perle af et overnatningssted på øen Waiheke udenfor Auckland. Nogle dage med total afslapning her, kan anbefales.

Huka Lodge

Huka Lodge

Huka Lodge er en oplevelse i sig selv! Det er New Zealands måske mest berømte lodge, beliggende helt for sig selv og blot 300 meter fra vandfaldet Huka Falls.

Edenhouse

Edenhouse

Edenhouse ligger idyllisk i smukke Orinoco Valley i hjertet af Nelson helt nordligst på Sydøen. Den idylliske lodge er kendt for sine smukke haver.

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge oser af herskabelig stil fra tidligere tider, men er udstyret med alle de faciliteter, du kan forvente af et moderne luksushotel.

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel er en institution i Queenstown. Hotellet har taget imod gæster siden 1860-tallet og er smukt beliggende ved Wakatipu-søen.

Treetops Lodge & Estate

Treetops Lodge & Estate

I hjertet af New Zealands berømte termiske region Rotorua, finder du den prisbelønnede lodge Treetops Lodge & Estate med hjemlig atmosfære.

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers finder du ved spektakulære Hawke’s Bay lige udenfor Napier. Resortet ligger helt ud til den dramatiske kystlinje mod Stillehavet.

Bay of Many Coves

Bay of Many Coves

Perfekt beliggende ved vandkanten langt inde i Marlborough Sounds finder du Bay of Many Coves – luksusovernatning med førsteklasses mad. Her kan du nyde livet i fred og ro.

Gør drømmerejsen til virkelighed