Phillip Island

Foto: Robert Blackburn/Visit Victoria

Hjem > Australien > Victoria > Phillip Island
Kort - Phillip Island

Phillip Island

Delstat: Victoria

Indbyggertal: ca. 11 000

Største attraktion: The Penguin Parade

Anbefalede oplevelser

Ture og aktiviteter

Få et tilbud

Phillip Island ligger 140 km sydøst for Melbourne og er kendt for sit unikke dyreliv og ikke mindst for de små pingviner som holder til på øen. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinerne tilbage fra en dag på havet, og dette specielle fænomen er kendt som ‘Penguin Parade’.

Det er en sjov og interessant oplevelse, at se pingvinerne vralte hen over stranden, og op til deres reder i klitterne ovenfor. Du kan vælge at se pingvinerne på Summerland Beach fra en tribune, en observationsplatform, en sky box eller bedst af alt, i en lille gruppe ledet af en naturguide nede på stranden. Husk også at gå igennem informationscenteret, som byder på en masse interessant information om de søde pingviner.

Hele Phillip Island er beskyttet område fordi dyrelivet og naturen er så fantastisk. På fastlandet er koalaen blevet en truet dyreart fordi deres naturlige omgivelser stadig bliver mere og mere truet. Der er derfor ikke længere så mange steder man kan opleve koalaen i sit naturlige miljø, men på Koala Conservation Centre på Phillip Island, som er et besøg værd, arbejder man hårdt for at bevare dette unikke dyr.

Phillip Island er også et populært rekreationsområde for lokale australiere, for her findes udover pingviner også fine golfbaner, gode badestrande samt mulighed for vandre- og cykelture. Der er også et par vingårde som man kan besøge.

Anbefalede oplevelser på Phillip Island

  • Penguin Parade
  • The Nobbies, et spektakulært område ved kysten med et rigt fugleliv.
  • Seal Rocks, som har Australiens største sælkoloni.
  • Koala Conservation Centre på Phillip Island
  • Churchill Island Heritage Farm.
Gå gennem de afsondrede gader på Phillip Island.

Ture og aktiviteter på Phillip Island

French Island, Phillip Island

Dagsudflugt

Great Ocean Road, Phillip Island, Wilsons Prom

Flerdagsudflugt

GØR DRØMMEREJSEN TIL VIRKELIGHED

Inspiration

Bondi Beach.
Inspiration
Australien er et stort og mangfoldigt land, hvor du indenfor få dage kan opleve seværdigheder, der går fra den ene yderlighed til den anden.
Læs det hele
Sydney.
Inspiration
Vi har samlet 16 steder som vi synes at det er værd at opleve mindst en gang i livet. Vi kan love at du har mange flotte oplevelser i vente!
Læs det hele