Søg
Generic filters
Vælg en side

Phillip Island

Phillip Island er kendt for sit unikke dyreliv og specielt for de små pingviner som holder til på øen. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinerne tilbage fra en dag på havet, og dette specielle fænomen er kendt som ‘Penguin Parade’.

Ture og aktiviteter

Phillip Island

Destination:

Phillip Island

Delstat: Victoria

Indbyggertal: ca. 11 000

Største attraktion: The Penguin Parade

Bliv klogere på Phillip Island

Phillip Island ligger 140 km sydøst for Melbourne og er kendt for sit unikke dyreliv og ikke mindst for de små pingviner som holder til på øen. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinerne tilbage fra en dag på havet, og dette specielle fænomen er kendt som ‘Penguin Parade’.

Det er en sjov og interessant oplevelse, at se pingvinerne vralte hen over stranden, og op til deres reder i klitterne ovenfor. Du kan vælge at se pingvinerne på Summerland Beach fra en tribune, en observationsplatform, en sky box eller bedst af alt, i en lille gruppe ledet af en naturguide nede på stranden. Husk også at gå igennem informationscenteret, som byder på en masse interessant information om de søde pingviner.

Hele Phillip Island er beskyttet område fordi dyrelivet og naturen er så fantastisk. På fastlandet er koalaen blevet en truet dyreart fordi deres naturlige omgivelser stadig bliver mere og mere truet. Der er derfor ikke længere så mange steder man kan opleve koalaen i sit naturlige miljø, men på Koala Conservation Centre på Phillip Island, som er et besøg værd, arbejder man hårdt for at bevare dette unikke dyr.

Andre seværdigheder på Phillip Island er:

  • The Nobbies, et spektakulært område ved kysten med et rigt fugleliv.
  • Seal Rocks, som har Australiens største sælkoloni.
  • Churchill Island Heritage Farm.

Phillip Island er også et populært rekreationsområde for lokale australiere, for her findes udover pingviner også fine golfbaner, gode badestrande samt mulighed for vandre- og cykelture. Der er også et par vingårde som man kan besøge.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

De små pingviner vandrer op på stranden på Phillip Island.

Top 9 højdepunkter i Victoria

Disse er højdepunkterne du ikke må gå glip af når du besøger delstaten Victoria.