Blog & Inspiration

Blog & inspiration

Dette er det perfekte sted at starte planlægningen af rejsen til Australien og New Zealand. Her giver vi dig vores bedste rejsetips, masse inspiration, nyheder, personlige erfaringer, gode tilbud og meget mere.

Bondi Beach.

Inspiration

Australien er et stort og mangfoldigt land, hvor du indenfor få dage kan opleve seværdigheder, der går fra den ene yderlighed til den anden.

Australian Open.

Blog

I januar skyder Australien sæsonen for store sommersportsgrene i gang med både årets første store tennisturnering og cykelløb. 

Inspiration

Australien er en af ​​verdens bedste dykkerdestinationer og en bucket list destination for ivrige dykkere.

Crocosaurus Cove i Darwin.

Blog

Hvis vi starter med konklusionen, så er svaret utvivlsomt ja. Til gengæld er Australien et af de mindst farlige lande at holde ferie i.

Pebbly Beach.

Inspiration

Australien er et af de sikreste lande i verden at rejse rundt i med små børn. Med en veltilrettelagt ferie får hele familien med garanti en oplevelse for livet.

Singapore.

Inspiration

Læs vores guide til de 8 mest populære byer at stoppe i, på vej til Australien og New Zealand.

Vivid Sydney.

Blog

Australien og New Zealand er værter for kvindernes fodbold-VM, der afholdes fra den 20. juli til den 20. august i 2023.

Heaphy Track.

Inspiration

Ingenting kan sammenlignes med den storslåede natur på New Zealand. Vandreturene er meget populære og kan tilpasses i flere længder og varianter.

Sydney.

Inspiration

Vi har samlet 16 steder som vi synes at det er værd at opleve mindst en gang i livet. Vi kan love at du har mange flotte oplevelser i vente!

Kænguru i Lucky Bay.

Blog

Det bliver mere og mere populært at bestille rejser på nettet. Mange synes det er nemmere selv at arrangere, også uden at tænke på ulemperne ved det.