Blog & Inspiration

Blog & inspiration

Dette er det perfekte sted at starte planlægningen af rejsen til Australien og New Zealand. Her giver vi dig vores bedste rejsetips, masse inspiration, nyheder, personlige erfaringer, gode tilbud og meget mere.

Vivid Sydney.

Blog

I Sydney arrangeres verdens største festival for lys, musik og kreativitet. I løbet af 3 uger forvandles byen til et magisk eventyrland efter mørkets frembrud.

Singapore Airlines Business Class (A380)

Inspiration

Singapore Airlines er et af vores første valg til rejser til Australien, med en bred vifte af ruter og gode kombinationsmuligheder.

Bondi Beach.

Inspiration

Australien er et stort og mangfoldigt land, hvor du indenfor få dage kan opleve seværdigheder, der går fra den ene yderlighed til den anden.

Australian Open.

Blog

I januar skyder Australien sæsonen for store sommersportsgrene i gang med både årets første store tennisturnering og cykelløb. 

Inspiration

Australien er en af ​​verdens bedste dykkerdestinationer og en bucket list destination for ivrige dykkere.

Crocosaurus Cove i Darwin.

Blog

Hvis vi starter med konklusionen, så er svaret utvivlsomt ja. Til gengæld er Australien et af de mindst farlige lande at holde ferie i.

Pebbly Beach.

Inspiration

Australien er et af de sikreste lande i verden at rejse rundt i med små børn. Med en veltilrettelagt ferie får hele familien med garanti en oplevelse for livet.

Singapore.

Inspiration

Læs vores guide til de 8 mest populære byer at stoppe i, på vej til Australien og New Zealand.

Vivid Sydney.

Blog

Australien og New Zealand er værter for kvindernes fodbold-VM, der afholdes fra den 20. juli til den 20. august i 2023.

Heaphy Track.

Inspiration

Ingenting kan sammenlignes med den storslåede natur på New Zealand. Vandreturene er meget populære og kan tilpasses i flere længder og varianter.

Sydney.

Inspiration

Vi har samlet 16 steder som vi synes at det er værd at opleve mindst en gang i livet. Vi kan love at du har mange flotte oplevelser i vente!

Kænguru i Lucky Bay.

Blog

Det bliver mere og mere populært at bestille rejser på nettet. Mange synes det er nemmere selv at arrangere, også uden at tænke på ulemperne ved det.

Kangaroo Island.

Inspiration

Mere end 80 % af alle planter, pattedyr, fireben og frøer i verden, findes kun i Australien og noget at det mest interessante ved at rejse rundt i Australien er at opleve dette mangfoldige dyreliv.

ReedSleep på ReefWorld.

Blog

Det første du ser, når du åbner øjnene er de fisk og havdyr, der uforstyrret svømmer omkring. En mere unik udsigt fra hotelsengen skal du lede længe efter!

Perth.

Blog

Hvis du ønsker et grundigt indblik i hvad Perth har at byde på når det gælder historie, restauranter, barer, cafeliv og street art, så bør du unde dig selv en guidet gåtur med Two Feet & A Heartbeat.

Britz ved Uluru.

Inspiration

Læs vores forslag til hvorfor man skal tage på camperferie, og hvem ved, måske bliver du grebet af friheden og naturoplevelserne.

Flinders Ranges.

Blog

I efteråret 2019, længe før verden lukkede ned, havde jeg fornøjelsen af, at udforske området nord for hyggelige Adelaide i South Australia. Her finder du noget af den smukkeste outback natur Australien har at byde på.

Byron Bay.

Inspiration

Australien er verdensberømt for sine strande. Samlet set, har landet mere end 10.000 at vælge imellem, så her er uden tvivl en strand for enhver smag.

Great Barrier Reef.

Blog

Koralblegning på Great Barrier Reef har fået massiv opmærksomhed i medierne. Vi har set nærmere på hvordan det faktisk står til med koralrevet.

Fiordland.

Inspiration

Drømmer du om at rejse rundt i New Zealand, men er usikker på hvilke steder du skal besøge? Så bør du kigge på vores oversigt over unikke og eventyrlige steder i New Zealand.

Aqua Dining Restaurant, Sydney.

Inspiration

I Sydney finder du hele skalaen af restauranter, fra fine dining til typisk streetfood med inspiration fra alle verdens hjørner.

Great Ocean Walk.

Inspiration

Australien har et stort udvalg af vandreture, der garanterer flotte naturoplevelser.

St Kilda, Melbourne.

Inspiration

Graden af kreativitet og idérigdom på restauranterne i Melbourne er imponerende.

Koala.

Inspiration

Koalaen er så sød, at den næsten kunne være taget direkte ud af et eventyr. Og netop det, er måske grunden til, at der findes så mange populære myter om denne søde skabning.

Rigoni's Bistro i Adelaide.

Inspiration

Adelaide er et populært rejsemål for madelskere, som er ude efter Australiens kulinariske oplevelser, samt vin i verdensklasse.

Great Barrier Reef.

Inspiration

Det 2300 kilometer lange Great Barrier Reef er det største koralrev i verden. Vi har samlet 10 af de bedste oplevelser på Great Barrier Reef.

Lizard Island.

Inspiration

De fleste drømmer om at se Great Barrier Reef med egne øjne. Hvis du vælger at bo på en af øerne på revet, er du garanteret et minde for livet.

Angor Wat.

Inspiration

Vi har her samlet en liste med 10 forskellige oplevelser som mange ønsker at få med på en rejse rundt om jorden.

Sydney.

Inspiration

Gourmetmad, opera, historie samt vandreture langs vandet er blot noget af det, du finder på denne Top 10 liste over ting, du kan opleve i Sydney.

Clare Valley.

Inspiration

Australien er et vinland! Så hvorfor ikke slå vejen forbi et af de fantastiske vinområder, næste gang du er i Australien.

Wilsons Promontory.

Inspiration

Kystvejen mellem Sydney og Melbourne er en af Australiens smukkeste kørestrækninger. Den varierede køretur tager dig gennem søvnige kystbyer, nationalparker fyldt med dyreliv samt lange øde strande.

Longitude 131° Resort.

Inspiration

Spis morgenmad med udsigt over Uluru, også kendt som Ayers Rock, og læg dig under dynen mens kænguruer hopper forbi udenfor dit vindue. Oplevelserne står i kø med disse fem håndplukkede elitehoteller som din base.

Sydney.

Inspiration

Drømmer du om at se kænguruer? Se solopgangen over magiske Ayers Rock eller snorkle på Great Barrier Reef? Her er Australiens top ti liste.

Britz.

Inspiration

Stadig flere tager på biltur for at se mest muligt af det anderledes land. Australien er kendt for sin smukke, varierede natur og sit unikke dyreliv. En af de bedste måder at opleve dette på er på fire hjul.

Bedarra Island Resort

Inspiration

Storslåede oplevelser i komfortable omgivelser er nøgleordet. Barfodsluksus handler ikke om at se og blive set, men snarere at vende blikket indad og mærke hvor dejligt du har det.

Australien.

Inspiration

I guiden herunder har vi lagt speciel vægt på førstegangsrejsende, som overvejer at tage på ferie i Australien. Følg tipsene og få maksimalt ud af ferien.

Rock Art Tour.

Inspiration

Et bredt spekter af oplevelser og aktiviteter venter hvis man vil se Australien gennem øjnene på det aboriginske folk.

Arkaba Walk.

Inspiration

Her er 9 højdepunkter du ikke må gå glip af når du besøger delstaten South Australia.

Phillip Island.

Inspiration

Disse er højdepunkterne du ikke må gå glip af når du besøger delstaten Victoria.

Jumping crocodile i Adelaide River.

Inspiration

Her er højdepunkterne du ikke må gå glip af når du besøger Northern Territory.

Inspiration

New Zealand er et stort land med forskellige klimatiske forhold. Landet strækker sig over flere klimabælter, fra det subtropiske på øerne i nord til det subarktiske i bjergene i syd.

Alice Springs.

Inspiration

Australien er et stort land med et varieret klima. Groft sagt kan landet inddeles i tre klimazoner: Tropisk i nord, subtropisk i midten og tempereret helt i syd. Men variationerne er store.

Cobourg Mud Crabs.

Inspiration

Gør drømmerejsen i Australien til virkelighed. Fra «the bush», vindalen Barossa, til dyreriget Kangaroo Island og Melbournes madmekka.