Blog & Inspiration

Blog & inspiration

Dette er det perfekte sted at starte planlægningen af rejsen til Australien og New Zealand. Her giver vi dig vores bedste rejsetips, masse inspiration, nyheder, personlige erfaringer, gode tilbud og meget mere.

Heaphy Track.

Inspiration

Fantastiske vandreture på New Zealand

Ingenting kan sammenlignes med den storslåede natur på New Zealand. Vandreturene er meget populære og kan tilpasses i flere længder og varianter.

Sydney.

Inspiration

16 fantastiske steder du skal opleve i Australien

Vi har samlet 16 steder som vi synes at det er værd at opleve mindst en gang i livet. Vi kan love at du har mange flotte oplevelser i vente!

Kænguru i Lucky Bay.

Blog

Hvorfor er det smart at bruge et rejsebureau?

Det bliver mere og mere populært at bestille rejser på nettet. Mange synes det er nemmere selv at arrangere, også uden at tænke på ulemperne ved det.

Kangaroo Island.

Inspiration

Australiens unikke dyreliv

Mere end 80 % af alle planter, pattedyr, fireben og frøer i verden, findes kun i Australien og noget at det mest interessante ved at rejse rundt i Australien er at opleve dette mangfoldige dyreliv.

ReedSleep på ReefWorld.

Blog

Sov med fiskene på Great Barrier Reef

Det første du ser, når du åbner øjnene er de fisk og havdyr, der uforstyrret svømmer omkring. En mere unik udsigt fra hotelsengen skal du lede længe efter!

Perth.

Blog

Tag på en guidet gåtur i Perth

Hvis du ønsker et grundigt indblik i hvad Perth har at byde på når det gælder historie, restauranter, barer, cafeliv og street art, så bør du unde dig selv en guidet gåtur med Two Feet & A Heartbeat.

Britz ved Uluru.

Inspiration

10 gode grunde til at tage på camperferie i Australien og New Zealand

Læs vores forslag til hvorfor man skal tage på camperferie, og hvem ved, måske bliver du grebet af friheden og naturoplevelserne.

Flinders Ranges.

Blog

Snyd ikke dig selv for en ægte outback oplevelse når du rejser til South Australia!

I efteråret 2019, længe før verden lukkede ned, havde jeg fornøjelsen af, at udforske området nord for hyggelige Adelaide i South Australia. Her finder du noget af den smukkeste outback natur Australien har at byde på.

Byron Bay.

Inspiration

Her er strandene, du ikke må gå glip af i Australien

Australien er verdensberømt for sine strande. Samlet set, har landet mere end 10.000 at vælge imellem, så her er uden tvivl en strand for enhver smag.

Great Barrier Reef.

Blog

Nej, koralrevene er hverken døde eller døende

Koralblegning på Great Barrier Reef har fået massiv opmærksomhed i medierne. Vi har set nærmere på hvordan det faktisk står til med koralrevet.