Foto: Tourism Western Australia

Hjem > Blog > Hvorfor er det smart at bruge et rejsebureau?

Hvorfor er det smart at bruge et rejsebureau?

Sidst opdateret:

Det bliver mere og mere populært at bestille rejser på nettet. Mange synes det er nemmere selv at arrangere, også uden at tænke på ulemperne ved det.

Hvad de fleste ikke ved er, at risikoen stiger, jo mere kompliceret og dyr en rejse er. Ved at bestille online mister du rettigheder og fordele, du automatisk får ved at bestille hos et rejsebureau. For hvad sker der egentlig, når alt ikke går som planlagt?

Bestiller du hos Australienrejser, får du både sikkerhed og ekspertise med i købet. Læs videre, og vi fortæller dig, hvorfor du bør bestille din rejse hos os.

1. Vi gør rejsen mere overkommelig og hjælper dig med at udnytte feriedagene bedre

Vi har gode prisaftaler med vores samarbejdspartnere og leverandører, hvilket igen kommer dig til gode. Vidste du, at du kan spare penge på at købe alle flystrækninger i en og samme billet? På internettet er du nødt til at dele bookingen op, hvilket ofte betyder, at den samlede pris bliver højere.

Eksempel
Du finder en god pris på en billet København-Sydney t/r på nettet, og beslutter dig for at booke online. Udover Sydney har du planer om at besøge Ayers Rock, Cairns og Perth og regner med, at det bliver simpelt at bestille dette senere. Du må ikke blive overrasket hvis indenrigsbilletterne er lige så dyre som den primære billet fra Danmark til Australien. Derudover skal du rejse hjem igen via Sydney, hvilket er en smule upraktisk eftersom det sidste stop på rejsen er Perth.

Tal med os
Ring til Australienrejser og tal med en af vores rejsekonsulenter. Takket være vores ekspertise, kan vi hurtigt lave et udkast til den mest effektive og omkostningsbesparende rejseplan. Vi har specialpriser på flybilletter, hvor både internationale strækninger og indenrigsflyvninger kombineres i en og samme billet, så totalprisen bliver billigere end ved separate bestillinger.

Vores ekspertise giver dig ikke blot en billigere billet. Du får også en gnidningsfri rejse og kan udnytte dine værdifulde feriedage på en langt mere effektiv måde. Du slipper for unødvendige timer i fly og lufthavne, og kan fylde dine dage med nye oplevelser.

Tip: Kombiner flere lande
Billetter, hvor vi inkluderer både indenrigsflyvninger og internationale strækninger gælder ikke kun for Australien. Med vores billetter kan man f.eks. kombinere Australien, New Zealand og Fiji, eller Cook Islands, Australien og USA i en og samme billet til en rimelig pris. Mulighederne er mange, så kontakt os for forslag.

2. Vi giver dig et realistisk bud på omkostningerne

Er du i tvivl om hvor langt feriebudgettet rækker? Ring til os og vi kan fortælle dig, hvad der er realistisk indenfor den prisramme du har sat op. På den måde slipper du for ubehagelige økonomiske overraskelser efter feriens start.

Eksempel 1
Du lander på en tropisk sydhavsø, hvor du skal tilbringe de næste to uger. Du tager for givet, at priserne ligger på et «Thailand-niveau», mens virkeligheden er, at et restaurantbesøg koster det samme som i København. Hvis du ikke har budgetteret med danske priser, vil du komme hjem med langt færre penge på kontoen end planlagt.

Tal med os
Vi kender prisniveauet på de fleste destinationer og kan give dig et skøn på, hvor meget du kan forvente at bruge på eksempelvis kost og logi.

Eksempel 2
Du har bestilt en billig udlejningsbil på internettet. Det viser sig, at den billige pris skyldes at de nødvendige forsikringer ikke er inkluderet. Du er selvfølgelig en ansvarlig person, der ikke vil risikere økonomisk tab, og bliver nødt til at betale et uventet stort beløb ved afhentning af bilen. Lyder denne situation bekendt? I så fald, er du ikke den eneste, der har fået sig sådan en overraskelse i starten af ferien.

Tal med os
Hos os er de fleste ekstra udgifter inkluderet ved bestilling, og i de tilfælde, hvor de ikke er inkluderet, får du klar besked om, hvad du kan forvente at skulle betale ved ankomst. Således bliver det nemmere at beregne, hvor meget en rejse kommer til at koste dig, og lettere at holde sig til budgettet.

3. Vi er specialister i Australien, New Zealand og Stillehavsøerne

Alle os, der arbejder i Australienrejser har en bred rejseerfaring. Vi har enten boet på rejsedestinationerne i flere år, eller har rejst på kryds og tværs af landene. Sandsynligheden for at de fleste af os kender geografien på vores rejsedestinationer bedre end den danske, er ret stor. Vi ved hvilke steder du ikke må gå glip af, og hvilke der ikke er værd at bruge tid og penge på.

En rejse til Australien, New Zealand eller Stillehavet vil formentlig være en af de dyreste ferier du kan tage på. Ville det ikke være en skam, hvis du gik glip af de største højdepunkter? Og her taler vi ikke bare om Great Barrier Reef og Ayers Rock, som de fleste nok kender. Vi taler om de små perler fra det fantastiske resort, der gjorde ferien uforglemmelig og den afslappende ferieby, der straks fik dine anspændte skuldre til at sænke sig. Nogle gange finder man favoritsteder man ikke vidste eksisterede. Alt det takket være vores indgående kendskab til rejsemålene.

Vi ønsker altid at tale med vores kunder før vi sender et tilbud på en rejse. En samtale giver os mulighed for hurtigt at definere dine behov, så vi kan anbefale produkter og oplevelser, der passer til dig og dine rejsefæller. Vores mål er, at du kommer glad og tilfreds hjem fra din rejse. Når du er tilfreds, er vi tilfredse!

Du kan drage nytte af vores viden lige fra bookingtidspunktet helt indtil din hjemkomst. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe, sende en e-mail eller komme ind forbi vores kontor.

4. Vi har bredt produktkendskab

Alle vores ansatte bliver løbende sendt på studierejser for at sikre at vi er opdateret på kvaliteten hos vores leverandører. Vi har førstehåndserfaring og kan fortælle dig, hvorfor du skal vælge hotel A i stedet for hotel B.

Eksempel
Du undersøger to hoteller på internettet. Begge har samme stjernerangering og omtrent samme pris. På hjemmesiden ser det umiddelbart ud til at værelserne på hotel B er finere, og du beslutter dig for at bestille dette. Hvad hjemmesiden ikke fortæller er, at værelserne er slidte og at hotellet i øjeblikket er under renovering.

Tal med os
Vi ved, at hotel A har en bedre beliggenhed og generelt højere standart end hotel B, selvom de koster det samme. Vi får også information om renovering og andre forstyrrelser, der kan være generende for hotelgæsterne. At værelserne på hotel B har set bedre tider, så vi med vores egne øjne sidst vi besøgte hotellet.

Bestiller du ferien hos os, får du valuta for pengene, og slipper for irritation over unødvendige detaljer, der ødelægger din ferie.

5. Du har en kontaktperson og et kontaktsted

Forestil dig følgende scenarie: du har booket flybilletter til Australien hos et internet rejsebureau. Indenrigsbilletterne i Australien og en kort tur til New Zealand har du booket hos tre forskellige flyselskaber. Derefter har du booket hotel hos et udvalg af hoteloperatører på internettet som viser sig at være vanskelige at komme i kontakt med. Du har bestilt en udlejningsbil hos en internettjeneste, der formidler udlejning af biler, men som ikke er et egentligt biludlejningsfirma, og til sidst har du forudbestilt et par dagsture.

Desværre er dit fly betydeligt forsinket og du ankommer til Australien to dage senere end planlagt. Ikke alene skal du kontakte flyselskaberne, hotellerne, biludlejningsfirmaet og turoperatørerne for at fortælle, at du ikke kan nå frem til de aftalte mødetidspunkter, du skal også bruge værdifuld tid af din ferie på at omrokere rejseplanen. Du vil jo ikke vende tilbage fra Australien uden at have set Great Barrier Reef og Ayers Rock?

Vi hjælper dig
Bestiller du rejsen gennem os, er det os, der har kontakt med alle leverandørerne og som tager os af ændringer af din rejseplan. Du behøver kun at forholde dig til et telefonnummer og din faste kontaktperson. Skulle der opstå hastesager udenfor vores åbningstid, så har vi yderligere kontakter på de forskellige destinationer, der kan hjælpe dig.

6. Du er beskyttet af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

De fleste har hørt om Pakkerejseloven, men de færreste er klar over, hvordan den fungerer i praksis. Kort fortalt er du dækket af Pakkerejseloven når du køber en rejse, som omfatter to eller flere elementer, som f.eks. fly og hotel, eller fly, hotel og dagsture.

At man er beskyttet af Pakkerejseloven betyder, at det er os, det rejsebureau, der har solgt dig en pakkerejse, som hjælper dig med eventuelle problemer der opstår undervejs. Har du nogensinde prøvet at sidde fast i en lufthavn pga. flystrejke, aflysning eller en ubelejlig snestorm? Ved forsinkelser og aflysninger hjælper vi dig med at finde en alternativ rute uden ekstra omkostninger. Vi tager os af kommunikationen med hotel, biludlejningsfirma og andre leverandører på rejsen, hvis noget skulle blive aflyst, flyttet eller ændret.

Hvis du køber en rejse på internettet er det op til dig at kontakte de forskellige udbydere du har bestilt hos. Du skal selv kræve, at flyselskaberne overholder internationale retningslinjer, og følge op på hoteller og andre leverandører. Har du bestilt meget på forhånd står du foran en stor opgave, og kan ende med at tabe meget af det du har forudbetalt. Du kan heller ikke komme uden om, at du vender hjem med en stor mobilregning.

Hvis du ønsker at blive bekendt med alle bestemmelserne i Pakkerejseloven, kan du se den fulde oversigt her.

Bestiller du en pakkerejse gennem os er du samtidig beskyttet af Rejsegarantifonden. Det betyder at Rejsegarantifonden refunderer det du har betalt, hvis vi eller nogen af vores underleverandører går konkurs.

Bestiller du direkte på internettet har du få eller ingen rettigheder hvis hotellet eller flyselskabet går konkurs. I de fleste tilfælde kan du risikere at tabe betydelige pengebeløb.

Vi hjælper dig
Køber du din rejse hos os får du automatisk en sikkerhedsgaranti med i prisen. Hvis noget går galt kan du stole på at du får hjælp. Vi kan arrangere alternative ruter, hjælpe dig i krisesituationer og du slipper for at ringe til leverandørerne for at løse det. Vi kan også rådgive dig i situationer, hvor du er berettiget erstatning gennem dit forsikringsselskab.

7. Har du tænkt på alt?

Det kan være stressende at planlægge en stor rejse. Der er uendelig mange muligheder hvad angår transport, overnatning og oplevelser. Der er mange detaljer der skal på plads før afrejse, og selv små detaljer kan gøre at turen ikke går så problemfri som planlagt.

Har du undersøgt pas- og visumregler? Internationalt kørekort? Transittider, mødesteder og hvem du skal kontakte hvis dit fly bliver forsinket? Og hvad sker der hvis du har en 7 år gammel fartbøde i papirerne? Det er så ærgerligt hvis ferien bliver ødelagt på grund af ting, man har glemt at tænke på, og endnu mere ærgerligt, hvis du har arrangeret en tur for andre udover dig selv.

Bestil gennem os, slap af og brug tiden på andre ting – som at glæde dig til at besøge vores fantastiske rejsemål.

8. Du kan stole på os

Vi er stolte af de destinationer og produkter vi sælger, og vi ville aldrig anbefale dig et hotel eller en dagstur, hvor vi ikke kan stå inde for kvaliteten. I modsætning til en hjemmeside, er vi mennesker du kan tale med, og vi er her for dig både før, under og efter rejsen.

Vi taler dagligt med kunder, vi diskuterer ruter og kommer med anbefalinger. Vi er vant til at imødekomme forskellige behov og ønsker, og har erfaring med de fleste typer rejser. Der er meget få henvendelser vi ikke kan løse.

Vi har ingen interesse i at sælge dig noget, vi ikke tror du vil være tilfreds med. Vi er ikke købt og betalt af hotelkæder, flyselskaber eller rejsearrangører. Vi sælger ganske enkelt det, vi mener giver dig den bedste kvalitet og mest valuta for pengene.

Læs også

Aqua Dining Restaurant, Sydney.
Inspiration
I Sydney finder du hele skalaen af restauranter, fra fine dining til typisk streetfood med inspiration fra alle verdens hjørner.
Læs det hele
Kangaroo Island.
Inspiration
Australien har et yderst varieret og unikt dyreliv. Noget at det mest interessante ved at rejse rundt i Australien er at opleve dette mangfoldige dyreliv.
Læs det hele