Autocamper i New Zealand

.

Hjem > Autocamper > Autocamper i New Zealand

Autocamper i New Zealand

Vi arbejder tæt sammen med New Zealands førende autocamperudbydere, som har autocampere til ethvert behov og budget. Vi har en autocamper, der passer til dig uanset om du leder efter god komfort og smarte løsninger, eller ønsker en enklere bil, der stadig er funktionel. Herunder finder du et udpluk af vores udvalg. Vi har også flere autocampere end dette. Kontakt os med dine behov og ønsker, så skal vi med glæde rådgive.

Maui – god komfort og smarte løsninger

Maui er et kvalitetsprodukt med god komfort, innovativt design og smarte løsninger. Autocamperne har sengepladser til mellem 2 og 6 personer og er udstyrede med al nødvendigt tilbehør som køkkenudstyr, sengetøj og forskellige praktiske genstande. Vi anbefaler, at I tilkøber “Maui Premium Package”, som eliminerer selvrisikoen og blant andet inkluderer gasflaske, picnicbord og stole. Barnesæde mod tillæg (på forespørgsel).

Bikes
Ønsker I at udforske omgivelserne nærmere på cykel, når I har gjort ophold for dagen? Bestil cykler til autocamperen, så I kan cykle en tur, når det måtte passe jer. Gælder kun i Christchurch.

Maui Winery Havens
Dette spændende produkt betyder, at du får adgang til en dedikeret parkeringsplads ved udvalgte vingårde i New Zealand. Prisen inkluderer overnatningsparkering ved eksklusive vinmarker, samt en inkluderet oplevelse eller produkt. Det er også muligt at bestille en gourmetkurv med lokale delikatesser.

Læs mere om Maui Winery Havens (PDF)

Med Maui på Sydøen i New Zealand.

Britz – for eventyrlystne familier og venner

Britz er autocamperen for eventyrlystne familier og venner, som elsker at udforske nye steder. Udvalget strækker sig over alt fra mindre biler med soveplads og enkelt køkken til de fuldt udstyrede med toilet og bad. Britz har også firhjulstrukne modeller til de, som vil afsøge de mere barske områder.

Alt i køkkenudstyr, sengetøj og andre praktiske genstande er inkluderet. Vi anbefaler, at I tilkøber “Bonus Pack” for at eliminere eller mindske selvrisikoen (afhængig af biltype) og for at få eksempelvis picnicbord og stole og gasflaske med i prisen. Barnesæde mod tillæg (på forespørgsel).

Bikes
Ønsker I at udforske omgivelserne nærmere på cykel, når I har gjort ophold for dagen? Bestil cykler til autocamperen, så I kan cykle en tur, når det måtte passe jer. Gælder kun i Christchurch.

Med Britz på Nordøen i New Zealand.

Vælg mellem disse Britz autocampere i New Zealand:

Forslag til køreruter i New Zealand

Mad og vin i New Zealand.
Kør selv
På denne roadtripen fra Auckland til Christchurch får dere oppleve både anerkjente vindistrikter og New Zealands fascinerende natur.
Læs det hele
Queenstown.
Kør selv
I løbet af seks dage på landevejen vil i opleve Sydøens barske og unikke naturlandskab, hvor bjerge, skove, hav og gletsjere mødes.
Læs det hele
Tongariro National Park.
Kør selv
New Zealands nordø har store kontraster, fra grønt og frodigt kystlandskab til Rotoruas “månelandskab” med synlig geotermisk aktivitet.
Læs det hele
Roadtrip på New Zealand.
Kør selv
Majestætisk og varieret natur, hyggelige små byer, livlige storbyer og oplevelser, i ikke finder andre steder i verden, venter jer på denne rundtur i New Zealand.
Læs det hele

GØR DRØMMEREJSEN TIL VIRKELIGHED