Fiordland

Foto: A. Karnholz - stock.adobe.com

Hjem > New Zealand > Sydøen > Fiordland
Kort - Fiordland NP

Fiordland

Beliggenhed: Sydøen

Størrelse: 1,2 millioner hektar

Består af: Bjerge, søer, vandfald, fjorde og regnskov

Ture og aktiviteter

Unikke hoteller

Få et tilbud

Fiordland National Park inkluderer Milford, Dusky og Doubtful Sound og er uden tvivl et af de mest dramatiske og smukke steder i New Zealand. Oplev regionen til fods, til vands og i luften. Området er formet af gletsjere gennem flere hundre-de årtusinder, og resultatet er eventyrligt.

Milford Sound blev af Rudyard Kipling beskrevet som verdens ottende vidunder, og hvis du tager en flyvetur over området, vil du forstå hvorfor. Bjergvæggene stiger direkte op af fjordens mørke vand, Tinderne strækker sig nærmest ind i himlen, og enkelte af vandfaldene er så høje som 1000 meter. Når det regner i Milford Sound, hvilket det gør med jævne mellemrum, mangedobles vandmængden i vandfaldene, og resultatet er spektakulært.

Fiordland er et virkelig udsøgt vandreområde. Tre af New Zealands ”Great Walks” findes i dette område, hvoraf Milford Track uden tvivl er New Zealands mest berømte. Den starter i Te Anau, og i løbet af de 53 kilometer kommer man igennem fantastisk natur med bjerge, søer og enorme dale helt op til Sutherland Falls, som er det højeste vandfald i New Zealand.

Se alt, hvad du kan opleve i Fiordland.

Ture og aktiviteter i Fiordland

Doubtful Sound

Flerdagsudflugt

Milford Sound, Dart River

Dagsudflugt

Milford Sound

Dagsudflugt

Fiordland

Flerdagsudflugt

Fiordland

Dagsudflugt

Unikke hoteller i Fiordland

GØR DRØMMEREJSEN TIL VIRKELIGHED

Inspiration

Heaphy Track.
Inspiration
Ingenting kan sammenlignes med den storslåede natur på New Zealand. Vandreturene er meget populære og kan tilpasses i flere længder og varianter.
Læs det hele
Fiordland.
Inspiration
Drømmer du om at rejse rundt i New Zealand, men er usikker på hvilke steder du skal besøge? Så bør du kigge på vores oversigt over unikke og eventyrlige steder i New Zealand.
Læs det hele