Vælg en side

Fiordland National Park

Fiordland National Park inkluderer Milford, Dusky og Doubtful Sound og er uden tvivl et af de mest dramatiske og smukke steder i New Zealand.

Ture og aktiviteter

Fiordland

Destination:

Fiordland

Beliggenhed: Sydøen

Størrelse: 1,2 millioner hektar

Består af: Bjerge, søer, vandfald, fjorde og regnskov

Bliv klogere på Fiordland

Fiordland National Park inkluderer Milford, Dusky og Doubtful Sound og er uden tvivl et af de mest dramatiske og smukke steder i New Zealand. Oplev regionen til fods, til vands og i luften. Området er formet af gletsjere gennem flere hundre-de årtusinder, og resultatet er eventyrligt.

Milford Sound blev af Rudyard Kipling beskrevet som verdens ottende vidunder, og hvis du tager en flyvetur over området, vil du forstå hvorfor. Bjergvæggene stiger direkte op af fjordens mørke vand, Tinderne strækker sig nærmest ind i himlen, og enkelte af vandfaldene er så høje som 1000 meter. Når det regner i Milford Sound, hvilket det gør med jævne mellemrum, mangedobles vandmængden i vandfaldene, og resultatet er spektakulært.

Fiordland er et virkelig udsøgt vandreområde. Tre af New Zealands ”Great Walks” findes i dette område, hvoraf Milford Track uden tvivl er New Zealands mest berømte. Den starter i Te Anau, og i løbet af de 53 kilometer kommer man igennem fantastisk natur med bjerge, søer og enorme dale helt op til Sutherland Falls, som er det højeste vandfald i New Zealand.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Unikke hoteller

Fiordland Lodge.

Fiordland Lodge

I Fiordland National Park kan du opleve de kendte landemærker; Milford, Dusky og Doubtful Sound. Nationalparken er et af de mest dramatiske og smukke steder på New Zealand. Indgangsporten til parken er Te Anau, og her finner du Fiordland Lodge perfekt plassert.

Gør drømmerejsen til virkelighed

Inspiration

Queenstown er smukt beliggende ved majestætiske bjerge.

10 eventyrlige steder du må opleve i New Zealand

Drømmer du om at rejse rundt i New Zealand, men er usikker på hvilke steder du skal besøge?

Great Walks New Zealand.

Fantastiske vandreture på New Zealand

Ingenting kan sammenlignes med den storslåede natur på New Zealand. Vandreturene er meget populære og kan tilpasses i flere længder og varianter.