Sydney

Foto: aure50 - stock.adobe.com

Sydney er Australiens største by med over 4 millioner indbyggere. Kun få byer har en så attraktiv beliggenhed, behageligt klima og så mange strande som Sydney.

Sydney’s tilbagelænede livsstil og byens tiltrækkende udseende gør den til en af verdens bedste byer at besøge og bo i. Indbyggerne, Sydneysiders, er venlige og energiske og forstår at værdsætte byens mange tilbud. Selvom byen er stor, er centrum relativt kompakt og nem at finde rundt i.

Bondi Beach i Sydney.
Bondi Beach i Sydney.
Foto: Tourism Australia

Sydney er en udpræget international by, som repræsenterer næsten alle verdens nationaliteter. Byen har en 90 kilometer lang kystlinje, hvor indbydende og forholdsvis uberørte badestrande ligger i en endeløs række. Desuden har byen et yderst tiltalende klima, og et mangfoldigt udvalg af restauranter, attraktioner og oplevelser.

Et besøg i operaen er et must, ligeså er en slentretur i The Rocks – området hvor de første nybyggere slog sig ned. Man bør også opleve Darling Harbour og en bådtur på havnen, med enten en af de mange færger eller vandtaxier. Hop på en bus til den kendte strand, Bondi Beach eller tag med færgen til Manly Beach, hvis du ønsker lidt mere plads rundt om dit badehåndklæde.

Anbefalede oplevelser i Sydney

  • Sydney Opera House, tag med på en guidet rundvisning, oplev en af de mange operaforestillinger eller nyd en kold forfriskning på Opera Bar med udsigt over Sydney Harbour Bridge.
  • Bondi Beach og Manly Beach er to af byens mest kendte og ikoniske strande.
  • Bådtur i Sydney Harbour.
  • Sydney Bridge Climb, for en uovertruffen udsigt over Sydney.
  • The Rocks, tag på spadseretur i denne historiske bydel med et væld af hyggelige cafeer, restauranter og butikker.
Se alt, hvad du kan opleve i Sydney.

Vejret i Sydney

Sydney har et solfyldt middelhavsklima med mere end 340 solskinsdage om året. Somrene er varme og vintrene er milde. Den gennemsnitlige maksimumstemperatur om sommeren er på 26 grader, og luftfugtigheden kan være høj. Om vinteren ligger makstemperaturen på 16 grader. Det regner jævnt hele året, men normalt oplever byen lidt mere regn i perioden fra marts til juni.

Læs mere om vejret i Sydney

Ture og aktiviteter i Sydney

Unikke hoteller i Sydney

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN

Inspiration

Vivid Sydney.
Blog
I Sydney arrangeres verdens største festival for lys, musik og kreativitet. I løbet af 3 uger forvandles byen til et magisk eventyrland efter mørkets frembrud.
Læs det hele
Aqua Dining Restaurant, Sydney.
Inspiration
I Sydney finder du hele skalaen af restauranter, fra fine dining til typisk streetfood med inspiration fra alle verdens hjørner.
Læs det hele