Søg
Generic filters
Vælg en side

Sydney

Sydney er Australiens største by med over 4 millioner indbyggere. Kun få byer har en så attraktiv beliggenhed, behageligt klima og så mange strande som Sydney.

Ture og aktiviteter

Sydney

Delstat: New South Wales

Indbyggertal: 5 100 000

Antal strande: Over 100

Bliv klogere på Sydney

Sydney er Australiens største by med over 4 millioner indbyggere. Kun få byer har en så attraktiv beliggenhed, behageligt klima og så mange strande som Sydney.

Sydney’s tilbagelænede livsstil og byens tiltrækkende udseende gør den til en af verdens bedste byer at besøge og bo i. Indbyggerne, Sydneysiders, er venlige og energiske og forstår at værdsætte byens mange tilbud. Selvom byen er stor, er centrum relativt kompakt og nem at finde rundt i.

Sydney er en udpræget international by, som repræsenterer næsten alle verdens nationaliteter. Byen har en 90 kilometer lang kystlinje, hvor indbydende og forholdsvis uberørte badestrande ligger i en endeløs række. Desuden har byen et yderst tiltalende klima, og et mangfoldigt udvalg af restauranter, attraktioner og oplevelser.

Et besøg i operaen er et must, ligeså er en slentretur i The Rocks – området hvor de første nybyggere slog sig ned. Man bør også opleve Darling Harbour og en bådtur på havnen, med enten en af de mange færger eller vandtaxier. Hop på en bus til den kendte strand, Bondi Beach eller tag med færgen til Manly Beach, hvis du ønsker lidt mere plads rundt om dit badehåndklæde.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Anbefalede oplevelser

  • Sydney Opera House, tag med på en guidet rundvisning, oplev en af de mange operaforestillinger eller nyd en kold forfriskning på Opera Bar med udsigt over Sydney Harbour Bridge.
  • Bondi Beach og Manly Beach er to af byens mest kendte og ikoniske strande.
  • Bådtur i Sydney Harbour.
  • Sydney Bridge Climb, for en uovertruffen udsigt over Sydney.
  • The Rocks, tag på spadseretur i denne historiske bydel med et væld af hyggelige cafeer, restauranter og butikker.
Bondi Beach med Sydney i baggrunden.

Bondi Beach med Sydney i baggrunden. Foto: Ethan Rohloff, Destination NSW

Vejret i Sydney

Sydney har et solfyldt middelhavsklima med mere end 340 solskinsdage om året. Somrene er varme og vintrene er milde. Den gennemsnitlige maksimumstemperatur om sommeren er på 26 grader, og luftfugtigheden kan være høj. Om vinteren ligger makstemperaturen på 16 grader. Det regner jævnt hele året, men normalt oplever byen lidt mere regn i perioden fra marts til juni.

Sejlads på Sydney Harbour.

Sejlads i Sydney Harbour. Foto: James Pipino, Destination NSW

Unikke hoteller

Park Hyatt Sydney.

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney er et moderne hotel med den måske allerbedste udsigt i hele Sydney. Fra hotellet kan du både se det berømte operahus og Sydney Harbour.

Four Seasons Sydney.

Four Seasons Sydney

Hotellet, der ligger i det historiske Rocks-område, har muligvis den bedste beliggenhed i hele Sydney. Udsigten ud over havnen er storslået, og der er mange butikker og caféer i nærheden.

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

sydney

Her er oplevelserne, du ikke må gå glip af i Sydney

Gourmetmad, opera, historie samt vandreture langs vandet er blot noget af det, du finder på denne Top 10 liste over ting, du kan opleve i Sydney.

Aqua Dining Restaurant, Milsons Point.

Her finder du de bedste restauranter i Sydney

Den australske scene for madkultur har længe været et af trækplastrene i turistindustrien, præget af fokus på lokale råvarer og konkurrence mellem mesterkokke, som vil overgå hinanden.

Wilsons Promontory National Park.

Kør kystvejen mellem Sydney og Melbourne

Kystvejen mellem Sydney og Melbourne er en af Australiens smukkeste kørestrækninger. Den varierede køretur tager dig gennem søvnige kystbyer, nationalparker fyldt med dyreliv samt lange øde strande.