Nelson og Abel Tasman

Foto: www.nelsontasman.nz

Hjem > New Zealand > Sydøen > Nelson og Abel Tasman
Kort - Nelson & Abel Tasman

Nelson og Abel Tasman

Beliggenhed: Sydøen

Indbyggertal: ca. 50 000

Fun fact: Nelson er det sted i New Zealand, der får mest solskin i årets løb.

Ture og aktiviteter

Unikke hoteller

Få et tilbud

Nelson ligger helt mod nord på Sydøen og bryster sig af at være det sted i New Zealand, der får mest solskin i årets løb.

Nelson tiltrækker hvert år mange besøgende for sin specielle atmosfære, gode beliggenhed og de mange nationalparker i området. Nelson blev opført af europæerne tilbage i 1842, men maorierne har boet i området i mere end 800 år. I dag er Nelson New Zealands 10 største by og har den travleste havn i hele landet.

Nelson er også udgangspunkt for besøg i nationalparken Abel Tasman, som er et sandt mekka for naturelskere. Parken har mange vandreruter, der varierer i længde fra en time til flere dage. Det er enormt populært at tage på kajaktur langs kystlinjen med de mange strande. Det samme er aktiviteter som sejlads og svømmeture med sæler. Mulighederne er uendelige i Abel Tasman.

Ture og aktiviteter i Nelson og Abel Tasman

Abel Tasman National Park

Dagsudflugt

Unikke hoteller i Nelson og Abel Tasman

Nelson

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN

Inspiration

Fiordland.
Inspiration
Drømmer du om at rejse rundt i New Zealand, men er usikker på hvilke steder du skal besøge? Så bør du kigge på vores oversigt over unikke og eventyrlige steder i New Zealand.
Læs det hele
Heaphy Track.
Inspiration
Ingenting kan sammenlignes med den storslåede natur på New Zealand. Vandreturene er meget populære og kan tilpasses i flere længder og varianter.
Læs det hele