Vælg en side

Nelson og Abel Tasman National Park

Nelson ligger helt mod nord på Sydøen og bryster sig af at være det sted i New Zealand, der får mest solskin i årets løb.

Ture og aktiviteter

Nelson og Abel Tasman

Destination:

Nelson og Abel Tasman

Beliggenhed: Sydøen

Indbyggertal: ca. 50 000

Fun fact: Nelson er det sted i New Zealand, der får mest solskin i årets løb.

Bliv klogere på Nelson og Abel Tasman

Nelson ligger helt mod nord på Sydøen og bryster sig af at være det sted i New Zealand, der får mest solskin i årets løb.

Nelson tiltrækker hvert år mange besøgende for sin specielle atmosfære, gode beliggenhed og de mange nationalparker i området. Nelson blev opført af europæerne tilbage i 1842, men maorierne har boet i området i mere end 800 år. I dag er Nelson New Zealands 10 største by og har den travleste havn i hele landet.

Nelson er også udgangspunkt for besøg i nationalparken Abel Tasman, som er et sandt mekka for naturelskere. Parken har mange vandreruter, der varierer i længde fra en time til flere dage. Det er enormt populært at tage på kajaktur langs kystlinjen med de mange strande. Det samme er aktiviteter som sejlads og svømmeture med sæler. Mulighederne er uendelige i Abel Tasman.

Ture og aktiviteter

Unikke hoteller

Edenhouse.

Edenhouse

Edenhouse ligger idyllisk i smukke Orinoco Valley i hjertet af Nelson helt nordligst på Sydøen. Som gæst på den idylliske lodge kan du boltre dig på det 200.000 m2 store område, som er kendt for sine smukke haver.

Gør drømmerejsen til virkelighed

Inspiration

Great Walks New Zealand.

Fantastiske vandreture på New Zealand

Ingenting kan sammenlignes med den storslåede natur på New Zealand. Vandreturene er meget populære og kan tilpasses i flere længder og varianter.

Queenstown er smukt beliggende ved majestætiske bjerge.

10 eventyrlige steder du må opleve i New Zealand

Drømmer du om at rejse rundt i New Zealand, men er usikker på hvilke steder du skal besøge?