Søg
Generic filters
Vælg en side

Kakadu National Park

Kakadu er den største nationalpark i Australien. Området ligger tre timer øst for Darwin og dækker et område på omtrent 19.000 kvadratkilometer med vådområder, floder, regnskov, sletter og klippeformationer.

Ture og aktiviteter

Kakadu National Park

Destination:

Kakadu National Park

Delstat: Northern Territory

Størrelse: Ca. 20.000 km2, på størrelse med Slovenien.

Aboriginere har boet i området i mindst 40.000 år.

Bliv klogere på Kakadu National Park

Kakadu er den største nationalpark i Australien. Området ligger tre timer
øst for Darwin og dækker et område på omtrent 19.000 kvadratkilometer med vådområder, floder, regnskov, sletter og klippeformationer.

I mere end 50.000 år har aboriginerne boet i dette område, og mange steder i parken kan du se velbevarede klippemalerier. Kakadu er berømt for sin omfattende flora og fauna med et unikt fugle- og dyreliv og især for fersk- og saltvandskrokodiller.

Arnhem Land

Endnu længere borte ligger det 90.000 kvadratkilometer store Arnhem Land. Denne uforstyrrede vildmark er aboriginsk territorium og hjem for mange oprindelige aboriginske samfund. Det forhistoriske landskab har klippemalerier, kun få vesterlændinge har set. Her findes også et rigt fugleliv, en stor bestand af saltvandskrokodiller og gode muligheder for at fiske efter Barramundi.

Litchfield National Park

Litchfield er en mindre nationalpark, som ligger en time syd for Darwin. Hovedattraktionerne i parken kan sagtens opleves på en dagstur. Her kan du bade i krokodillefri vandhuller, opleve de store og flotte vandfald samt de imponerende termitbo på flere meters højde.

Katherine Gorge

Katherine ligger fire timer syd for Darwin. Den lille by er kendt for Nitmiluk National Park og den mægtige Katherine Gorge. Katherine Gorge deler det smukke landskab, og kløften kan opleves i båd, kajak eller fra luften i en helikopter. Mange ture fra Darwin inkluderer Katherine, men byen kan også sagtens indgå i en kør-selv tur.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Unikke hoteller

Bamurru Plains.

Bamurru Plains

Bamurru Plains byder på ekstraordinære vildmarksoplevelser i nogle af Australiens mest fascinerende landskaber.

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

At se verdens største krokodiller på nært hold er spændende!

Top 9 højdepunkter i Northern Territory

Her er højdepunkterne du ikke må gå glip af når du besøger Northern Territory.

Sydney

16 fantastiske steder du skal opleve i Australien

Australien er et stort land, med utrolig mange flotte steder og oplevelser.