Autocamper i Australien

.

Hjem > Autocamper > Autocamper i Australien

Autocamper i Australien

Vi arbejder tæt sammen med Australiens førende autocamperudbydere, som har autocampere til ethvert behov og budget. Vi har en autocamper, der passer til dig uanset om du leder efter god komfort og smarte løsninger, eller ønsker en enklere bil, der stadig er funktionel. Herunder finder du et udpluk af vores udvalg. Vi har også flere autocampere end dette. Kontakt os med dine behov og ønsker, så skal vi med glæde rådgive.

Maui – god komfort og smarte løsninger

Maui er et kvalitetsprodukt med god komfort, innovativt design og smarte løsninger. Autocamperne har sengepladser til mellem 2 og 6 personer og er udstyrede med al nødvendigt tilbehør som køkkenudstyr, sengetøj og forskellige praktiske genstande. Vi anbefaler, at I tilkøber “Inclusive Pack”, som eliminerer selvrisikoen og blant andet inkluderer gasflaske, picnicbord og stole. Barnesæde mod tillæg (på forespørgsel).

Maui Winery Havens
Dette spændende produkt betyder, at du får adgang til en dedikeret parkeringsplads ved udvalgte vingårde i Australien. Prisen inkluderer overnatningsparkering ved eksklusive vinmarker, samt en inkluderet oplevelse eller produkt. Det er også muligt at bestille en gourmetkurv med lokale delikatesser.

Læs mere om Maui Winery Havens (PDF)

Road trip fra Melbourne til Sydney med Maui.

Britz – for eventyrlystne familier og venner

Britz er autocamperen for eventyrlystne familier og venner, som elsker at udforske nye steder. Udvalget strækker sig over alt fra mindre biler med soveplads og enkelt køkken til de fuldt udstyrede med toilet og bad. Britz har også firhjulstrukne modeller til de, som vil afsøge de mere barske områder.

Alt i køkkenudstyr, sengetøj og andre praktiske genstande er inkluderet. Vi anbefaler, at I tilkøber “Inclusive Pack” for at eliminere eller mindske selvrisikoen (afhængig af biltype) og for at få eksempelvis picnicbord og stole og gasflaske med i prisen. Barnesæde mod tillæg (på forespørgsel).

Tag familien med og kør fra Sydney til Brisbane.

Forslag til køreruter i Australien

Dunsborough ved Margaret River.
Kør selv
I regionen syd for Perth venter fantastisk mad og vin, store naturoplevelser og et historisk sus fra kolonitiden.
Læs det hele
Cradle Mountain.
Kør selv
Tasmanien er et rejsemål, der bliver mere og mere populært, og med en lejebil har du mulighed for at udforske byerne, naturen og seværdighederne i eget tempo.
Læs det hele
Wilsons Promontory.
Kør selv
Kystvejen mellem Sydney og Melbourne er en af Australiens smukkeste kørestrækninger. Den varierede køretur tager dig gennem søvnige kystbyer, nationalparker fyldt med dyreliv samt lange øde strande.
Læs det hele
Delfin i Monkey Mia.
Kør selv
Vestaustraliens kyst er et landskab fuld af kontraster, hvor outbacken møder kysten, og helt perfekt til en roadtrip.
Læs det hele
Britz og Kata Tjuta.
Kør selv
Dette roadtrip fra Adelaide til Darwin byder på essensen af ​​Australien og bliver et minde for livet! Store oplevelser og store kontraster venter, når i krydser Australien fra syd til nord.
Læs det hele
Maui på Great Ocean Road.
Kør selv
På denne fem-dages køretur fra Melbourne til Adelaide har i masser af tid til at udforske Australiens barske, men naturskønne sydkyst langs Great Ocean Road.
Læs det hele
Byron Bay.
Kør selv
Kyststrækningen mellem storbyerne Sydney og Brisbane er perfekt til en uges roadtrip. Undervejs vil i lære det ægte og autentiske Australien at kende.
Læs det hele
Great Barrier Reef Drive.
Kør selv
På dette roadtrip udforsker i kysten af ​​Queensland i det nordøstlige Australien. Langs kyststrækningen møder regnskoven havet og Great Barrier Reef.
Læs det hele

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN