El Questro Homestead

Kimberley er et af verdens sidste øde vildmarksområder, og i El Questro Wilderness Park kan du udforske steder, hvor kun ganske få andre mennesker har været.

.

Kort - Kimberley

El Questro Homestead

The Kimberley, Western Australia

April – oktober

Få et tilbud

Kimberley er et af verdens sidste øde vildmarksområder, og i El Questro Wilderness Park kan du udforske steder, hvor kun ganske få andre mennesker har været. Du kan blandt andet se de særprægede klippeformationer, Bungle Bungles.

Med over 100 kilometer til nærmeste by, er El Questro Homestead en oase i et ellers øde og vildt landskab. Selv om der er langt til de nærmeste naboer, føler man sig ikke isoleret. Pludselig kommer der en wallaby eller tre på besøg, og i floden nedenfor ligger ferskvandskrokodillerne på lur.

El Questro Homestead er en luksuriøs oase i Kimberley-regionen, men hovedattraktionerne ligger alligevel lige uden for resortet. Dette er et perfekt sted at være, hvis man vil udforske de mange naturskønne underværker nordvest i Australien. Her finder man en øde og vild natur med mærkelige bjergformationer og verdens største diamantmine.

Bliv bedre kendt med El Questro.

Tilbring en eftermiddag i det varme termiske vand fra Zebedee Springs eller tag med på et cruise ned langs Chamberlain River og udforsk de 70 meter høje klipper i ældgamle Chamberlain Gorge. Slap af under et tusinde år gammelt baobabtræ med en bog og mærk roen sænke sig imens du betragter det fredfyldte landskab, fornemmer den friske luft og duften fra spinifexgræsset.

Området rundt om El Questro er på mange måder ekstremt, og det ændrer sig dramatisk igennem landskabet. Det er en mosaik af farver og former. Er du på jagt efter eventyr, er dette et perfekt sted. Kom med på en helikoptertur til fjerne vandhuller på jagt efter den sky fisk, barramundi, eller flyv over de mærkelige bikube-lignende klipper, Bungle Bungles, der står på verdensarvslisten. Mt Cockburn Safari er noget man bare må opleve. 600 meter over sletterne ligger dette fantastiske landskab med utallige og unikke arter af planter og dyr. Dette kan du opleve på en todages tur sammen med en lokal ranger.

Efter at have tilbragt dagen ude i det fri i et råt terræn, er det godt at komme tilbage til resortet og få et dejligt måltid. Og der er intet råt eller enkelt over deres menu. Restauranten har noget til enhver smag, og der er selvfølgelig fokus på, at der anvendes lokale råvarer.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Margaret River