Cape Lodge

Cape Lodge er perfekt placeret på en vingård i den fortryllende Margaret River vinregion, der ligger på sydvestspidsen af Australien.

.

Kort - Cape Lodge

Cape Lodge

Margaret River, Western Australia

Hele året

Få et tilbud

Cape Lodge er perfekt placeret på en vingård i den fortryllende Margaret River vinregion, der ligger på sydvestspidsen af Australien.

Lodgen passer perfekt til dem, der er ude efter en afslappende ferie i private, charmerende og sofistiskerede omgivelser med fremragende mad- og vinoplevelser. Cape Lodge er placeret i hjertet af Margaret River, og blandt hotellets naboer er de fantastiske vingårde, Vasse Felix Moss Wood, Pierro og Cullen.

Lodgen har 22 afsides værelser, som alle er indrettet romantisk med smukke og dejlige møbler. Der findes også en storslået femværelses luksusvilla på grunden.

Bliv bedre kendt med Cape Lodge.

Mad og vin er naturligvis vigtigt på Cape Lodge, og stedets restaurant er blevet kåret som “top 10 i verden for mad” på Conde Nast Travellers guldliste. Restauranten står også på listen over de bedste restauranter i den nye generation af spisesteder i Australien. Her serveres lokale råvarer fra egen og naboens have, hvilket harmonerer perfekt med vintagevine fra stedets vinkælder eller med en af vinene fra deres egen vingård. Vil du lære mere om mad, kan du også deltage i et kokkekursus på lodgen.

Et ophold på Cale Lodge vil give dig en hjemlig følelse blandet med mad, service og faciliteter i verdensklasse!

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller