Lake House Daylesford

Du finder Lake House ved idylliske Lake Daylesford i hjertet af det, der kaldes “Spa Country” i Victoria blot 90 minutter fra Melbourne.

.

Hjem > Unikke hoteller > Hoteller i Victoria > Lake House Daylesford
Kort - Lake House

Lake House Daylesford

Lake Daylesford, Victoria

Hele året

Få et tilbud

Du finder Lake House ved idylliske Lake Daylesford i hjertet af det, der kaldes “Spa Country” i Victoria blot 90 minutter fra Melbourne. Så snart du ankommer, glemmer du storbyens stress. Her er du omgivet af stille natur, rislende bække og en smuk sø.

Hele hotellet passer perfekt ind i de rolige omgivelser. Det er et stort træhus med 33 værelser indrettet i afdæmpede farver med elegante og komfortable møbler. Hotellet byder selvfølgelig på en række spa- og wellnessbehandlinger.

Daylesford er en charmerende landsby med gamle bygninger og kirkespir. Blot en kort gåtur fra hotellet finder du caféer, gallerier og små butikker. Byen er omgivet af uberørt natur med et rigt dyreliv, hvor man kan spotte wallabies, wombats og eksotiske fugle.

Bliv bedre kendt med Lake House Daylesford.

Det er ikke kun spa og wellness, som området er kendt for. På grund af de mineralske kilder og den gode vulkanske jord i området, er der opstået et miljø for kunsthåndværkere og ikke mindst for vinproducenterne, der laver førsteklasses vine her. Madproduktionen er i en helt anden liga her i området, og på Lake House sørger medejer og kulinarisk leder, Alla Wolf-Tasker for, at du får nogle af de bedste mad- og vinoplevelser. Restauranten på hotellet er faktisk regnet for en af de bedre i Australien, og den prisbelønnede vinkælder består af over 10.000 flasker.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller