Søg
Generic filters
Vælg en side

Lake House Daylesford

Du finder Lake House ved idylliske Lake Daylesford i hjertet af det, der kaldes “Spa Country” i Victoria blot 90 minutter fra Melbourne.

Drøm dig bort

Lake House Daylesford

Lake House Daylesford

Du finder Lake House ved idylliske Lake Daylesford i hjertet af det, der kaldes “Spa Country” i Victoria blot 90 minutter fra Melbourne. Så snart du ankommer, glemmer du storbyens stress. Her er du omgivet af stille natur, rislende bække og en smuk sø.

Hele hotellet passer perfekt ind i de rolige omgivelser. Det er et stort træhus med 33 værelser indrettet i afdæmpede farver med elegante og komfortable møbler. Hotellet byder selvfølgelig på en række spa- og wellnessbehandlinger.

Daylesford er en charmerende landsby med gamle bygninger og kirkespir. Blot en kort gåtur fra hotellet finder du caféer, gallerier og små butikker. Byen er omgivet af uberørt natur med et rigt dyreliv, hvor man kan spotte wallabies, wombats og eksotiske fugle.

Det er ikke kun spa og wellness, som området er kendt for. På grund af de mineralske kilder og den gode vulkanske jord i området, er der opstået et miljø for kunsthåndværkere og ikke mindst for vinproducenterne, der laver førsteklasses vine her. Madproduktionen er i en helt anden liga her i området, og på Lake House sørger medejer og kulinarisk leder, Alla Wolf-Tasker for, at du får nogle af de bedste mad- og vinoplevelser. Restauranten på hotellet er faktisk regnet for en af de bedre i Australien, og den prisbelønnede vinkælder består af over 10.000 flasker.

Lake House Daylesford.

På Lake House får du nogle af de bedste mad- og vinoplevelser i området.

Drøm dig bort til Lake House

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30