Søg
Generic filters
Vælg en side

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge oser af herskabelig stil fra tidligere tider, men er udstyret med alle de faciliteter, du kan forvente af et moderne luksushotel.

Drøm dig bort

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge

Når du rejser til Otahuna Lodge, rejser du samtidig tilbage i tiden. Stedet oser af herskabelig stil fra tidligere tider, men er udstyret med alle de faciliteter, du kan forvente af et moderne luksushotel.

Otahuna Lodge er en af New Zealands flotteste historiske ejendomme, og tilbyder moderne luksus i en restaureret victoriansk herregård. Herregården ligger på et 120.000 m2 stort område, som har fået flere udmærkelser. Her finder du velplejede græsplæner, hyggelige stier og bugnende frugttræer. Hvert år produceres over 120 forskellige frugter, nødder, svampe og grøntsager.

Otahuna blev opført i 1800-tallet for fremtrædende parlamentarikere og filantropen Sir Heaton Rhodos. Stedet anses som et af de bedste eksempler på «Dronning Anne stilen» i hele Australasien. Meget af de originale interiør eksisterer stadig, blandt andet de imponerende glasmalerier, de 4 meter høje, smukke lofter, og de 15 pejse, hvoraf nogle er placeret i de syv suiter.

Middagene på Otahuna Lodge er en helt speciel oplevelse. Du kan vælge at spise i spisesalen, hvor det originale tapet og den gnistrende pejs, sender tankerne tilbage til victoriansk tid. Ønsker du en helt privat middag, sørger personalet for at dække op i vinkælderen, i det intime bibliotek, i arbejdsværelset eller i et værelse, som du har udset dig.

Et mere unikt overnatningssted skal man lede længe efter!

Otahuna Lodge.

Middagene på Otahuna Lodge er en helt speciel oplevelse.

Drøm dig bort til Otahuna Lodge

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30