Fiordland Lodge

Fiordland Lodge ligger kun 5 minutter nord for Te Anau og har en fantastisk udsigt over den store sø, Lake Te Anau.

.

Kort Fiordland

Fiordland Lodge

Te Anau, Fiordland, Sydøen

Hele året

Få et tilbud

I Fiordland National Park kan du opleve de kendte landemærker; Milford, Dusky og Doubtful Sound. Nationalparken er et af de mest dramatiske og smukke steder på New Zealand. Indgangsporten til parken er Te Anau, og her finner du Fiordland Lodge perfekt plassert.

Fiordland Lodge ligger blot 5 minutter nord for Te Anau med en fantastisk utsikt over den store innsjøen Lake Te Anau. Bygningen er enestående plassert i landskapet, og interiøret inne gjenspeiler den vakre naturen utenfor. Lodgen består av totalt 10 dobbeltrom samt 2 større hytter som er ideelle for familier.

Som gæst hos Fiordland Lodge får du tilbudt en række aktiviteter. Erfarne vildmarksguider kan tage dig med på fisketurer, fluefisking, fugletitting eller bare hjelpe med å peke ut de turene i fjellet som passer best for deg. Tre av New Zealands «Great Walks» finnes i dette området, der Milford Track, som starter i Te Anau, uten tvil er New Zealands mest berømte. En annen flott måte å få oversikt over det spektakulære område på, er med helikoptrene som lander rett utenfor lodgen.

En perfekt dag afsluttes med et godt måltid forenet med en New Zealandsk vin i de uformelle og afslappende omgivelser på lodgen.

Bliv bedre kendt med Fiordland Lodge.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller på Sydøen

.