Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel har taget imod gæster siden 1860-tallet, og blev i 2016 udvidet med en moderne afdeling lige ved siden af den originale bygning.

.

Hjem > Unikke hoteller > Hoteller på Sydøen > Eichardt’s Private Hotel
Kort - Queenstown

Eichardt’s Private Hotel

Queenstown, Sydøen

Hele året

Få et tilbud

Eichardt’s Private Hotel er en institution i Queenstown. Hotellet har huset gjester siden 1860-tallet, og blev i 2016 udvidet med en moderne afdeling lige ved siden af den originale bygning.

Queenstown er omgivet af majestetiske bjerge, floder og den krystalklare sø Wakatipu. I vandkanten af Wakapitu, finder du Eichardt’s Private Hotel. Med sin fantastiske udsigt over søen og dejlige beliggenhed, tæt på hygggelige cafeer, restauranter og butikker, er dette hotel ideelt for et vellykket ophold i Queenstown.

Eichardts Private Hotel kombinerer datidens elegance med nutiden funktionalitet. Her står antikviteter og moderne luksusmøbler side om side. Hotellet består af syv elegante suiter, fire rummelige lejligheder og to større boliger, alle med flot udsigt over søen.

Bliv bedre kendt med Eichardt’s Private Hotel.

I Qeenstown har du et stort udvalg af outdoor aktiviteter. Tag med på vandre- eller cykelture, sejlture eller tilbring en dag i alpinbakken eller på golfbanen. Uanset hvad du vælger, er det perfekt at afslutte en indholdsrig dag med velsmagende retter og et rigt udvalg af cocktails i de intime og historiske omgivelser i baren på Eichardt’s Private Hotel.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller på Sydøen

Christchurch

Marlborough Sounds