Edenhouse

Edenhouse ligger idyllisk i smukke Orinoco Valley i hjertet af Nelson helt nordligst på Sydøen.

.

Edenhouse ligger idyllisk i smukke Orinoco Valley i hjertet af Nelson helt nordligst på Sydøen. Som gæst på den idylliske lodge kan du boltre dig på det 200.000 m2 store område, som er kendt for sine smukke haver.

Nelson er stolt af at være det sted i New Zealand, som har flest solskinstimer om året, og byen tiltrækker turister for sin særlige atmosfære, charmerende beliggenhed og udgangspunkt for besøg i nationalparken Abel Tasman. Abel Tasman er et mekka for naturelskere. Parken har mange vandreruter af forskellig længde, fra en time til flere dage.

Bliv bedre kendt med Edenhouse.

Det er også meget populært at tage på kajaktur langs kysten, forbi de mange strande, ligesom aktiviteter som sejlads, fuglekikkeri og svømning med sæler er eftertragtet.

Denne 6-stjerners lodge har kun 5 suiter, alle smagfuldt indrettede. Her får man virkelig fornemmelsen af at overnatte i en romantisk havevilla. Edenhouse er blevet kåret til et af de 100 bedste hoteller i verden af luksus livsstilsmagasinerne Tatler og Robb Report, og både komfort og service ligger på et helt særligt niveau. Det er simpelthen luksus af ypperste klasse!

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller på Sydøen

Christchurch