The Louise

Det 5-stjernet resort, The Louise, er Barossa Valleys mest elegante overnatningsmulighed.

.

Det 5-stjernet resort, The Louise, er Barossa Valleys mest elegante overnatningsmulighed. Stedet oser af afslappende luksus, og her ligger også Appellation, som er en af Australiens allerbedste restauranter.

The Louise, som ligger 1,5 times køretur fra Adelaide, har en perfekt beliggenhed på en lille bakketop omringet af flere hundrede hektar vinplantager. Resortet består af 15 luksuriøse suiter, alle med egne terrasser.

Gourmetoplevelser er i højsædet her. På Appellation serveres retter baseret på årstiderne og lokale råvarer, som selvfølgelig akkompagneres af vine fra både området og resten af verden.

Bliv bedre kendt med The Louise.

Barossa Valley er Australiens mest kendte vinområde, og her finder du over 150 vingårde. De grønne bakker og dale ligger som et perfekt kulisse omkring The Louise. Tag dig tid til at udforske en af verdens bedste vinregioner, som er rig på historie, kultur og kulinariske oplevelser. Som gæst på The Louise kan du nyde de smukke landskaber fra en luftballon, helikopter eller på en cykel. Nyd en afslappende vandretur blandt vinstokkene.

Stedet tilbyder blandt andet også sauna, træningsfaciliteter, massage og muligheden for at spise frokost i selskab med kænguruer.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Kangaroo Island

Kangaroo Island