The Frames

Det unikke overnatningskoncept The Frames er et eksklusivt 6-stjernet lejlighedskompleks beliggende ved Murray River.

.

En mere luksuriøs måde at opleve den australske outback på skal du lede længe efter. Det unikke overnatningskoncept The Frames er et eksklusivt 6-stjernet lejlighedskompleks beliggende ved Murray River i den østligste del Sydaustralien, ca. 3 timers kørsel fra Adelaide.

The Frames har kun 3 boliger, eller “retreats”, som de ynder at kalde dem, der alle er separate, og fuldt afskærmede private lejligheder. De er alle indrettet forskelligt, men alle tre har det til fælles at de har deres egne udendørs terrasser og swimmingpools.

Bliv bedre kendt med The Frames.

Alle lejlighederne har en topmoderne grill og grillplads, men foretrækker du at lade andre stå for madlavningen, kan du også bestille 5-stjernede gourmetmåltider, hvor lokale råvarer er i fokus.

Et flodkrydstogt ved solnedgang med et glas champagne, vildmarkssafari, madsafari og terapeutisk massage er nogle af de eksklusive aktiviteter, der kan arrangeres af The Frames’ gæstfrie værter.

Pastiche Retreat

Denne moderne og lyse lejlighed er designet til to personer, gerne et par. Fra både soveværelset, badeværelset og den udendørs opvarmede pool har du udsigt over Murray-floden, samtidig med at du er fuldstændig afskærmet. 

Badeværelset har en nedsænket spa med indbygget vandfald, infrarød sauna og en stor bruser til to med udsigt over floden. Lejligheden har yderligere funktioner som gaspejs, fuldt udstyret luksuskøkken og stort privat udendørsområde med egen pool og kunstigt vandfald.

Montage Retreat

Denne lejlighed er også designet til et par. Udendørs finder du en hydroterapi-spa, opvarmet pool, infrarød sauna og et badekar til to. Det her er luksusindkvartering når det er bedst, med de højeste standarder når du nyder roen og idyllen, der omgiver Murray-floden.

Lejligheden er på cirka 300 kvadratmeter og er udstyret med luksuriøst sengetøj, møbler og en række andre unikke funktioner. 

Collage Retreat

Denne luksuriøse lejlighed indeholder to soveværelser, hver med dets eget badeværelse, og er bedst egnet til to par der rejser sammen, eller et par, som ønsker ekstra plads. Både soveværelser og badeværelser har samme størrelse, og har samme indretning og udsigt. Soveværelserne er adskilt af et stort indendørs badeområde, hvor du finder en 6-personers hydroterapispa med smart-tv.

Derudover har lejligheden en udendørs spiseplads med udsigt over Murray-floden. Lejligheden har også en udendørs opvarmet swimmingpool med et kunstigt vandfald.  

The Frames er kun for gæster over 18 år.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Kangaroo Island

Kangaroo Island