86 20 45 20 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Vælg en side

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge er designet med den unikke natur i tankerne og nærmest svæver på toppen af en klippe i et dramatisk landskab langs kysten.

Drøm dig bort

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge er et femstjernet boutique hotel ved Hanson Bay på Kangaroo Island.
Hotellet er designet med den unikke natur i tankerne og nærmest svæver på toppen af en klippe i et dramatisk landskab langs kysten. Et ophold her er en oplevelse for sig selv.

Fra Southern Ocean Lodge har man en smuk udsigt over det store hav, de hvide strande samt det smukke landskab på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australiens Galapagos. Her vises naturen og det rige dyreliv på en fantastisk måde.

Her er der fokus på livets goder, og restauranten serverer frisk sea-food og bruger unikke lokale råvarer og kritikerroste vine fra South Australias vinproducenter. De 21 suiter er elegant møbleret, har et nedsænket opholdsrum, glasvægge og terrasser så man får det bedste ud af udsigten og naturen.

Southern Spa tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, og hvad er vel bedre end at slappe af her efter en dag med oplevelser i naturen.

Prisen er inklusive helpension, transport til/fra lufthavnen og en række quidede oplevelser.

Southern Ocean Lodge har 21 deluxe øko suiter, aicondition, restaurant, bar, grillområde, spa, cykeludlejning, spabad, aktivitetsprogram og fiskeri.

southern ocean lodge

Southern Ocean Lodge er flere gange blevet kåret til at være Australiens bedste resort.

Drøm dig bort til Southern Ocean Lodge

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

maja

MAJAS TIPS:

Tag altid en snak med os før du bestiller flyrejsen på nettet - det kan du spare mange penge på.