Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge er designet med den unikke natur for øje, og svæver nærmest på toppen af ​​en klippe i et dramatisk landskab langs kysten.

Foto: Southern Ocean Lodge

Kort - Kangaroo Island

Southern Ocean Lodge

Kangaroo Island, South Australia

Hele året

Få et tilbud

Southern Ocean Lodge er en femstjernet boutique-lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island. Lodgen er designet med den unikke natur for øje, og svæver nærmest på toppen af ​​en klippe i et dramatisk landskab langs kysten. Et ophold her er en oplevelse i sig selv! Nu nærmer datoen for genåbningen sig, og fra den 6. december kan du igen være gæst på et af de bedste hoteller i Oceanien.

Southern Ocean Lodge åbnede sine døre i marts 2008 og blev hurtigt en af ​​de mest eksklusive lodges i Australien. De har vundet mange priser, og i 2019 blev lodgen kåret som den bedste i Asien-Stillehavsregionen af ​​magasinet Travel + Leisure. Det er også det eneste australske hotel på magasinets liste over verdens 100 bedste hoteller.

Desværre endte den første version af lodgen sine dage efter en frygtelig skovbrand, der ramte Kangaroo Island i starten af ​​januar 2020. En mur af flammer opslugte hele resortet og efterlod det fuldstændig i ruiner. På trods af chokket og skuffelsen stod det hurtigt klart, at ejerne, James og Hayley Bailie, var fast besluttede på at genopbygge den meget unikke bolig.

Den nye lodge får 25 luksussuiter, alle med udsigt over Sydhavet og vildmarken, der omgiver kystlinjen. Suiterne er elegant indrettede, har nedsænkede opholdsrum, glasvægge og terrasser, alt sammen for at få det bedste ud af udsigten og naturen. Suiterne er elegant indrettet med unikke designelementer såsom specialfremstillede møbler og kunst skabt af kunstnere fra South Australia. Alle suiter har “king Bailie Beds” og en rummelig lounge, der åbner ud til en udendørs terrasse. Badeværelserne har regnbruser, badekar og produkter fra lodgens egen Southern Spa. Af andre faciliteter kan nævnes walk-in-garderobe, gratis minibar, aircondition, gulvvarme, wifi, musikanlæg, pengeskab og telefon.

Suiterne består af følgende kategorier:

  • Flinders Suite på 61 kvm for 2 personer. 
  • Bemærkelsesværdig Suite på 142 kvm, med to soveværelser for op til 4 personer.
  • Osprey Suite på 156 kvm til 2 personer.
  • Ocean Pavillon på 625 kvm, med 4 soveværelser. Denne ligger lidt væk fra hovedlodgen med en 270-graders udsigt over havet og den omkringliggende natur. Her kan i bo alt fra 2-8 personer. Ocean Pavilion kan også opdeles, så man benytter ca. halvdelen af ​​arealet.

Fra Southern Ocean Lodge har man en flot udsigt over det mægtige hav, de hvide strande og det smukke landskab på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australiens Galapagos. Her opleves naturen og det rige dyreliv på en fantastisk måde.

Lær Southern Ocean Lodge bedre at kende.

Southern Ocean Lodge fokuserer på de gode ting i livet, og restauranten serverer frisk fisk og skaldyr og andre unikke lokale råvarer og anmelderroste vine fra South Australias vingårde. Alle måltider er inkluderet, og besøgende kan se frem til en række kulinariske højdepunkter. Lodgen har også en vinkælder, hvor gæsterne kan gå ind og vælge, hvilken vin de vil drikke. Med få undtagelser er de fleste vine, inklusive premiumvine, inkluderet i opholdet.

Udover restaurant, bar og grillplads har lodgen også swimmingpool, fitnesscenter og spa. Southern Spa tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, og hvad kan vel være bedre end at slappe af her efter en dag med eventyr i naturen.

Priserne inkluderer helpension, alle drikkevarer med undtagelse af nogle specielle vine, transport til/fra lufthavnen og en række inkluderede oplevelser på Kangaroo Island.

Opdaterede billeder kommer, så snart byggearbejdet er færdigt i løbet af efteråret 2023, men vi vedhæfter billeder af, hvordan det kommer til at se ud. Fra 6. december er det igen muligt at bo på dette skønne resort, og det er muligt at booke allerede nu.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Kangaroo Island

Barossa Valley