Sequoia Lodge

Sequoia Lodge indbyder til afslapning og voksentid, og området byder på oplevelser indenfor mad og vin, natur, dyreliv og historie.

.

Kort - Adelaide

Sequoia Lodge

Adelaide Hills, South Australia

Hele året

Få et tilbud

Sequoia Lodge er et luksuriøst overnatningssted beliggende ved Mounty Lofty i Adelaide Hills. Lodgen indbyder til afslapning og voksentid, og området byder på oplevelser indenfor mad og vin, natur, dyreliv og historie. Køreturen fra centrum af Adelaide tager en lille halv time.

Ingen andre steder i verden finder man fire vinregioner i verdensklasse inden for en radius af 50 kilometer. Her finder du også en af ​​Australiens største bestande af koalaer, og en omfattende aboriginer historie. 

Bliv bedre kendt med Sequoia.

De 14 eksklusive suiter har alle en uovertruffen udsigt over Piccadilly Valley, vinmarker og vegetationen i Adelaide Hills. Udsigten kan nydes fra dagsengen på verandaen, eller fra sofaen foran pejsen. Interiøret er præget af varme toner af træ og sten, og hver suite har et originalt maleri af kunstneren Stephen Trebilcock, som er kendt for at fange den lokale flora med utrolige detaljer, farver og dybde. 

Førsteklasses mad og vin er naturligvis i centrum. Gå ikke glip af et besøg på den prisvindende Hardy’s Verandah restaurant, der ligger lige ved Sequoia. Her bliver i taget med på en kulinarisk rejse gennem det sydlige Australien, som matches med vin fra et af landets bedste vinkort. 

Bliv bedre kendt med Hardy’s Verandah Restaurant.

Den første aften inviteres gæsterne til at smage lokale vine og snacks, mens i ser solnedgangen og får en introduktion til Sequoias historie, lokalområdet og de oplevelser, i kan få under jeres ophold. Yoga, vandreture, stjernekiggeri, varme kilder og masterclasses i mad og vin er nogle af de oplevelser, der tilbydes. Resortet har også en stor opvarmet infinity-pool.

Sequoia Lodge tager kun imod gæster over 18 år.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Kangaroo Island

Kangaroo Island