Sea Dragon Lodge

Sea Dragon er et af de allerbedste feriesteder på Kangaroo Island. Her kommer luksusoplevelsen i en uformel og hjemlig udgave.

Foto: Sea Dragon Lodge

Sea Dragon er et af de allerbedste feriesteder på Kangaroo Island. Her kommer luksusoplevelsen i en uformel og hjemlig udgave.

Alle værelser har en fantastisk udsigt over havet, og der er kort vej ned til en idyllisk, lille strand, der kun kan tilgås fra resortets ejendom. Beliggenheden er uforskammet tæt på nærmeste nabo, så på en gåtur i nærområdet er der større chance for at møde kænguruer end andre turister.

Som andre steder på Kangaroo Island er der fokus på naturoplevelser, mad og vin. Urter, grøntsager, lam og skaldyr kommer fra lokale leverandører på øen. Vinkælderen har et mere internationalt præg uden at overskygge de kort-rejsende lokale indslag. Druesorterne Syrah, Cabernet Sauvignon og Sauvignon Blanc trives alle glimrende i det tempererede kystklima.

Kontinental morgenmad og 2-retters middag er inkluderet i værelsesprisen. Der er også guidede udflugter i små grupper forbeholdt resortets gæster. Alternativt kan du mod merpris få guidede dagsture udelukkende for jeres gruppe, hvor rejseplanen også er skræddersyet til jeres ønsker og interesser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Adelaide Hills

Kangaroo Island