Søg
Generic filters
Vælg en side

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead er det mest luksuriøse resort i Flinders Ranges.

Drøm dig bort

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead er det mest luksuriøse resort i Flinders Ranges. Her kan du virkelig nyde de fantastiske omgivelser i total fred og ro. Området på næsten 25.000 hektar deles mellem kun 10 gæster, og tager definitionen af eksklusivitet til et helt nyt niveau. Nyd et glas vin imens du ser solnedgangen og spis middag under stjernehimlen.

Arkaba regnes for at være et af de flotteste steder i Australiens outback, præget af både aboriginsk historie og geologisk udvikling fra 600 millioner år tilbage.

Et besøg på Arkaba Homestead kombineres gerne med forskellige vandreture og safariture. Vi anbefaler Arkaba Walk, en vandretur gennem det smukt bevarede landskab, hvor komforten er i højsædet efter dagens vandring. Denne tur er perfekt, hvis du vil opleve naturen på nært hold og se kænguruer, emuer og andet australsk dyreliv. To af nætterne tilbringes i en luksuriøs vildmarkscamp før turen afsluttes med en nat på Arkaba Homestead.

Arkaba Homestead, som tidligere var en fårefarm, består af 5 lækkert indrettede værelser, der er tilpasset områdets landskab og historie. Her får du følelsen af at bo hjemme hos dine venner, samtidig med at der ikke spares på luksussen!

Arkaba.

Nyd et glas vin imens du ser på solnedgangen.

Drøm dig bort til Arkaba Homestead

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

maja

MAJAS TIPS:

Tag altid en snak med os før du bestiller flyrejsen på nettet - det kan du spare mange penge på.