Thala Beach Nature Reserve

Syd for Port Douglas ligger dette eksklusive resort. Thala Beach Lodge har en privat strand, og her er du garanteret et specielt ophold.

.

Hjem > Unikke hoteller > Hoteller i Queensland > Thala Beach Nature Reserve
Kort - Port Douglas

Thala Beach Nature Reserve

Port Douglas, Queensland

Hele året

Få et tilbud

Syd for Port Douglas, med den grønne regnskov på den ene side og det turkisblå hav på den anden, ligger dette eksklusive resort. Thala Beach Lodge har en privat strand, og her er du garanteret et specielt ophold.

Hele resortet er designet til at passe ind i naturen, hvilket giver en unik atmosfære. Alle resortets bungalows har udsigt til regnskoven og/eller stranden og har egne terrasser, hvor man kan nyde udsigten i fred og ro.

Hovedbygningen er specielt udformet, så den passer ind i de tropiske omgivelser – her kommer man tæt på naturen. Der er et rigt fugleliv i området og bliv ikke forskrækket, hvis nogle af disse kommer flyvende gennem restauranten eller baren.

Bliv bedre kendt med Thala Beach Lodge.

Det tropiske nord i Australien lokker stadig flere besøgende til, og de fleste ønsker både at opleve det fantastiske undervandsliv i the Great Barrier Reef og det spændende regnskovsområde. Her finder man kystalklart vand, palmer, orkideer, sommerfugle i mange farver m.m.

Det er i det hele taget et smukt område, som absolut er et besøg værd. Det er nok stadig the Great Barrier Reef, som er hovedmålet for det fleste, der kommet til Queensland. Her findes mere end 1.500 forskellige fiskearter i alle regnbuens farver, og det er ikke underligt, at dette er en populær destination for dykkere og “almindelige” turister. Det er en helt utrolig oplevelse at svømme rundt blandt fisk og andre havdyr.

På Thala Beach Lodge kan du opleve både regnskoven og the Great Barrier Reef. Resortet har et stort aktivitetstilbud fra vandreture i regnskoven til dagsture til the Great Barrier Reef.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller