Søg
Generic filters
Vælg en side

Thala Beach Nature Reserve

Syd for Port Douglas ligger dette eksklusive resort. Thala Beach Lodge har en privat strand, og her er du garanteret et specielt ophold.

Drøm dig bort

Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Nature Reserve

Syd for Port Douglas, med den grønne regnskov på den ene side og det turkisblå hav på den anden, ligger dette eksklusive resort. Thala Beach Lodge har en privat strand, og her er du garanteret et specielt ophold.

Hele resortet er designet til at passe ind i naturen, hvilket giver en unik atmosfære. Alle resortets bungalows har udsigt til regnskoven og/eller stranden og har egne terrasser, hvor man kan nyde udsigten i fred og ro.

Hovedbygningen er specielt udformet, så den passer ind i de tropiske omgivelser – her kommer man tæt på naturen. Der er et rigt fugleliv i området og bliv ikke forskrækket, hvis nogle af disse kommer flyvende gennem restauranten eller baren.

Det tropiske nord i Australien lokker stadig flere besøgende til, og de fleste ønsker både at opleve det fantastiske undervandsliv i the Great Barrier Reef og det spændende regnskovsområde. Her finder man kystalklart vand, palmer, orkideer, sommerfugle i mange farver m.m.

Det er i det hele taget et smukt område, som absolut er et besøg værd. Det er nok stadig the Great Barrier Reef, som er hovedmålet for det fleste, der kommet til Queensland. Her findes mere end 1.500 forskellige fiskearter i alle regnbuens farver, og det er ikke underligt, at dette er en populær destination for dykkere og “almindelige” turister. Det er en helt utrolig oplevelse at svømme rundt blandt fisk og andre havdyr.

På Thala Beach Lodge kan du opleve både regnskoven og the Great Barrier Reef. Resortet har et stort aktivitetstilbud fra vandreture i regnskoven til dagsture til the Great Barrier Reef.

thala beach

Nyd udsigten i fred og ro fra egen terrasse.

thala beach

Gå en tur på resortets private strand eller svøm i poolen.

Drøm dig bort til Thala Beach

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

thomas

THOMAS' TIPS:

Vi ønsker, at du skal få den bedste oplevelse. Vi foretrækker små lokale turarrangører i små grupper eller en privat tur skræddersyet kun til din rejsegruppe.