Søg
Generic filters
Vælg en side

Spicers Peak Lodge

I vildmarksområdet, Queensland High Country, ligger Spicers Peak Lodge. Et ophold her er en eksklusiv og intim australsk vildmarksoplevelse.

Drøm dig bort

Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

To timer fra Brisbane i vildmarksområdet, Queensland High Country, finder du Spicers Peak Lodge. Placeret højt oppe i bjergene omsluttet af verdensarvslistede Main Range National Park og the Great Dividing Range er Spicers Peak Lodge en særdeles eksklusiv og intim australsk vildmarksoplevelse.

Lodgen er en god blanding af moderne og klassisk design, der passer perfekt til det smukke omgivende landskab. Stedet består af ti luksuriøse suiter og to private lodges.

Maden matcher den høje kvalitet, der er overalt. Ønsker man en speciel og privat atmosfære, kan man som gæst vælge at spise på en række forskellige lokationer på og omkring lodgen.

Spicers Peak Lodge byder på en række skræddersyede aktiviteter. Du kan blandt andet komme på guidede vandreture, cykelture, opdagelsesture med firehjulstrækker og nattevandringer. Det er også muligt at komme med på en fire-dages vandretur i regionen. Turen afsluttes med en luksuriøs nat på lodgen. På din vej gennem den uberørte natur vil du garanteret se en del dyr. Her lever nemlig wallabyer, kænguruer, dingoer og koalaer samt en række fuglearter. Den unikke blanding af luksus, førsteklasses service og prisvindende mad gør et ophold på Spicers Peak Lodge til en vildmarksoplevelse helt ud over det sædvanlige.

Spicers Peak Lodge.

Spicers Peak består af ti luksuriøse suiter og to private lodges.

Drøm dig bort til Spicers Peak Lodge

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

brian

BRIANS TIPS:

Bestiller du hele rejsen samlet på ét sted, er du meget bedre stillet ved forsinkelser og andre uforudsigelige hændelser.