qualia

qualia er det nyeste resort på Hamilton Island og Great Barrier Reef. Her får du førsteklasses luksus.

.

qualia er det nyeste resort på Hamilton Island og Great Barrier Reef. Her får du førsteklasses luksus. Resortet er bygget i karakteristisk australsk stil og ligger helt for sig selv i den nordligste del af Hamilton Island. Det består af 60 små huse og hytter, kaldet pavilloner, der ligger spredt ud over et stort område.Dermed er I sikret følelsen af at kunne være private i jeres egen hytte eller villa.

Her er en fantastisk udsigt over Whitsunday Islands, og en service i verdensklasse. qualia har to restauranter, som serverer retter af højeste kvalitet, og har desuden et spa med forskellige behandlinger. Alt i alt er dette et resort i verdensklasse, som vi på det varmeste kan anbefale jer.

Bliv bedre kendt med qualia.

qualia har 3 forskellige pavilloner: Leeward Pavilion, Windward Pavilion og Beach House. Windward har nok den bedste udsigt, separat soveværelse og ikke mindst sin egen udendørs swimmingpool. Leeward har udsigt mod vest og dermed strålende sol. Beach House ligger på stranden og har privat soveværelse, egen swimmingpool og en stor spisestue.

qualia har 60 huse, aircondition, restauranter, barer, spa, swimmingpools, fitnesscenter, aktivitetsprogram og transport fra Hamilton Island Airport. Ressortet er røgfrit.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Mossman Gorge