Søg
Generic filters
Vælg en side

O'Reilly's Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat er et enestående resort kendt for sin behagelige atmosfære og sin beliggenhed i Lamington National Park.

Drøm dig bort

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat

Lamington National park er uden tvivl en af Australiens smukkeste nationalparker med en stor variation af dyr og planter. O’Reilly’s Rainforest Retreat er et enestående resort kendt for sin behagelige atmosfære og sin beliggenhed i nationalparken. Dette er et familievenligt resort med god service. Den store gæstfrihed på resortet gør, at du føler dig velkommen fra første sekund.

Nationalparken består af regnskov med smukke bjerge og et omfattende udvalg af gåruter. Ikke langt fra resortet, er der en stige, som fører dig til en hængebro i trækronerne 15 meter over jorden.

Hver dag arrangeres der aktiviteter og guidede ture fra O’Reilly’s, og du kan hele tiden opleve og lære noget nyt og spændende. Ved aftenstid arrangeres der ture, hvor det vil være muligt at se de mange natdyr, der lever her. Tættere på naturen kommer du ikke.

Resortet, der er røgfrit, består af 120 værelser, suiter og huse. Der er også restauranter, bar, café, sauna, bibliotek, flere pools og en spa. Værelserne har loftventilation. Suiterne og husene har aircondition. Husene har køkken og altan.

O’Reilly’s Rainforest Retreat ligger 120 km syd for Brisbane og 90 km vest for Gold Coast.

oreillys rainforest retreat

Bedre udsigt fra et badekar skal man lede længe efter!

Drøm dig bort til O’Reilly’s Rainforest Retreat

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

brian

BRIANS TIPS:

Bestiller du hele rejsen samlet på ét sted, er du meget bedre stillet ved forsinkelser og andre uforudsigelige hændelser.