O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat er et enestående resort kendt for sin behagelige atmosfære og sin beliggenhed i Lamington National Park.

.

Hjem > Unikke hoteller > Hoteller i Queensland > O’Reilly’s Rainforest Retreat
Kort - Lamington NP

O’Reilly’s Rainforest Retreat

Lamington National Park, Queensland

Hele året

Få et tilbud

Lamington National park er uden tvivl en af Australiens smukkeste nationalparker med en stor variation af dyr og planter. O’Reilly’s Rainforest Retreat er et enestående resort kendt for sin behagelige atmosfære og sin beliggenhed i nationalparken. Dette er et familievenligt resort med god service. Den store gæstfrihed på resortet gør, at du føler dig velkommen fra første sekund.

Nationalparken består af regnskov med smukke bjerge og et omfattende udvalg af gåruter. Ikke langt fra resortet, er der en stige, som fører dig til en hængebro i trækronerne 15 meter over jorden.

Bliv bedre kendt med O’Reilly’s Rainforest Retreat.

Hver dag arrangeres der aktiviteter og guidede ture fra O’Reilly’s, og du kan hele tiden opleve og lære noget nyt og spændende. Ved aftenstid arrangeres der ture, hvor det vil være muligt at se de mange natdyr, der lever her. Tættere på naturen kommer du ikke.

Resortet, der er røgfrit, består af 120 værelser, suiter og huse. Der er også restauranter, bar, café, sauna, bibliotek, flere pools og en spa. Værelserne har loftventilation. Suiterne og husene har aircondition. Husene har køkken og altan.

O’Reilly’s Rainforest Retreat ligger 120 km syd for Brisbane og 90 km vest for Gold Coast.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller