Lady Elliot Island Eco Resort

Sydligt på the Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, netop det sted mange mener, revet er bedst bevaret.

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Unikke hoteller > Hoteller i Queensland > Lady Elliot Island Eco Resort
Kort - Lady Elliot Island

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island, Queensland

Hele året

Få et tilbud

Sydligt på Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, og her bør man tage hen, hvis man er ude efter en helt speciel oplevelse. Mange mener, at dette er den bedst bevarede del af revet med måske den mest omfattende variation af fisk og koraller.

For at komme til Lady Elliot Island må man med fly fra Brisbane, Gold Coast, Bundaberg eller Hervey Bay. Hervey Bay ligger nærmest og herfra tager det ca. 50 minutter i mindre fly. Flyveturen er en fantastisk oplevelse i sig selv, da man flyver hen over koralrevet og de mange små øer. Landingsbanen strækker sig fra den ene ende af øen til den anden, så Lady Elliot Island er med andre ord en lille ø. At øen er lille, gør blot oplevelsen endnu mere unik.

Bliv bedre kendt med Lady Elliot Island.

Lady Elliot Island Eco Resort er 3-stjernet. Her findes forskellige værelsestyper – fra permanente telte uden bad til 2-værelses lejligheder med aircondition og plads til fire personer. Vi anbefaler, at man vælger et komfortabelt værelse, men for mange er det at overnatte i telt med til at gøre opholdet herude endnu mere specielt.

Når alt kommer til alt, rejser man ikke til Lady Elliot Island for at tilbringe tiden på et værelse. Her er det de udendørs aktiviteter, der gælder. Hele øen er omgivet af koralrev, og man går direkte fra stranden og ud i havet for at bade, snorkle eller dykke. Undervandslivet er en fantastisk oplevelse. Dette er virkelig et paradis for dem, som elsker at være i og under vand – og selv dem, der ikke er så komfortable med en dykkermaske og snorkel bliver hurtigt så betaget af livet under vandet,at de kan have svært ved at rive sig løs igen.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller