Søg
Generic filters
Vælg en side

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte sted at bo, hvis man vil udforske Fraser Island.

Drøm dig bort

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte sted at bo, hvis du vil udforske den fascinerende ø. Resortet går i ét med naturen, og man kan nemt se fugle- og dyrelivet fra terrassen, poolen eller gangene mellem værelserne.

Kingfisher Bay Resort byder på et stort aktivitets- og udflugtsprogram. Du kan blandt andet komme med på guidede fugleture, vandringer, fisketure, leje en firehjulstrækker, snorkling og sejlture. Du kan også koble helt af og nyde afslapningen ved poolen på resortet.

Uanset hvad du vælger, vil dit ophold på Kingfisher Resort blive et højdepunkt på din rejse “Down Under”. At prøve lokale madtraditioner er en vigtig del af enhver ferie. Hos Kingfisher Bay Resort lægger de stor vægt på at introducere gæsterne til australsk mad og vin. I behagelige omgivelser kan man nyde den gode mad og drikke, imens køkkenchefen, en naturvejleder eller en lokal vinekspert fortæller mere om måltidet.

På resortet, som desuden er røgfrit, er der 261 værelser og hytter. Alle værelser og de fleste hytter har air-condition. Hytterne er privatejet, hvilket betyder at møbleringen og indretningen varierer. Dog har alle hytterne køkkenfasciliteter. Der er også tre restauranter på området, fire barer, en butik, udendørs pool og spa.

Kingfisher Bay Resort.

Uanset hvad du vælger, vil opholdet på Kingfisher Bay Resort blive et højdepunkt på din rejse “Down Under”.

Drøm dig bort til Kingfisher Bay Resort

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

86 20 45 20

Man-fre 08.30 - 16.30

calle

CALLES TIPS:

Træt af færdiglavede pakkerejser? Vi skræddersyer rejsen ud fra dine behov, ønsker og interesser. Sammen skaber vi den perfekte rejse.