Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte sted at bo, hvis man vil udforske K'gari (Fraser Island).

Foto: Kingfisher Bay Resort - K'gari

Hjem > Unikke hoteller > Hoteller i Queensland > Kingfisher Bay Resort
Kort - K'gari (Fraser Island)

Kingfisher Bay Resort

K’gari (Fraser Island), Queensland

Hele året

Få et tilbud

Kingfisher Bay Resort er det perfekte sted at bo, hvis du vil udforske den fascinerende ø. Resortet går i ét med naturen, og man kan nemt se fugle- og dyrelivet fra terrassen, poolen eller gangene mellem værelserne.

Kingfisher Bay Resort byder på et stort aktivitets- og udflugtsprogram. Du kan blandt andet komme med på guidede fugleture, vandringer, fisketure, leje en firehjulstrækker, snorkling og sejlture. Du kan også koble helt af og nyde afslapningen ved poolen på resortet.

Bliv bedre kendt med Kingfisher Bay Resort.

Uanset hvad du vælger, vil dit ophold på Kingfisher Resort blive et højdepunkt på din rejse “Down Under”. At prøve lokale madtraditioner er en vigtig del af enhver ferie. Hos Kingfisher Bay Resort lægger de stor vægt på at introducere gæsterne til australsk mad og vin. I behagelige omgivelser kan man nyde den gode mad og drikke, imens køkkenchefen, en naturvejleder eller en lokal vinekspert fortæller mere om måltidet.

På resortet, som desuden er røgfrit, er der 261 værelser og hytter. Alle værelser og de fleste hytter har air-condition. Hytterne er privatejet, hvilket betyder at møbleringen og indretningen varierer. Dog har alle hytterne køkkenfasciliteter. Der er også tre restauranter på området, fire barer, en butik, udendørs pool og spa.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Queensland High Country