Bedarra Island Resort

Lige udenfor kysten ved Mission Beach ligger den storslåede Bedarra Island Resort, med Great Barrier Reef som nærmeste nabo.

.

Hjem > Unikke hoteller > Hoteller i Queensland > Bedarra Island Resort
Kort - Mission Beach

Bedarra Island Resort

Bedarra Island, Queensland

Hele året

Få et tilbud

Lige udenfor kysten ved Mission Beach ligger den storslåede Bedarra Island Resort, ca. to timers kørsel syd for Cairns. Øen består af idylliske strande og 45 hektar tropisk skov med Great Barrier Reef som nærmeste nabo. Opholdet inkluderer både måltider og en række spændende aktiviteter.

Her kan livet nydes i idylliske og afslappende omgivelser på stranden, hvis ønsket med spa og massage. Ellers kan man benytte sig af de mange muligheder, der er inkluderet i dit ophold; snorkl blandt farverige fisk og koraller, prøv din fiskelykke, tag på kajaktur, gå tur i regnskoven, for at nævne nogle få.

For de mest eventyrlystne kan der også arrangeres dybhavsfiskeri fra båd og dykning med fuldt dykkerudstyr.

Stedet er blevet totalrenoveret i de senere år og sigter mod bæredygtighed og det ypperste inden for barfods-luksus. Kapaciteten er reduceret fra 32 til 20 gæster fordelt på 10 ugenerte boligenheder. Restauranten har en menu, der skifter med udvalget af lokale råvarer, og køkkenet strækker sig langt for at imødekomme gæsternes middagsønsker, hvad enten det er en picnickurv til en dagsudflugt eller en romantisk gourmetmiddag til to med stearinlys.

Bliv bedre kendt med Bedarra Island Resort.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Queensland High Country

Whitsunday Islands