Bamurru Plains

Bamurru Plains byder på ekstraordinære vildmarksoplevelser i nogle af Australiens mest fascinerende landskaber.

.

Kort - Kakadu National Park

Bamurru Plains

Kakadu, Northern Territory

Marts – oktober

Få et tilbud

Bamurru Plains byder ekstraordinære vildmarksoplevelser i et af Australiens mest fascinerende landskaber. Du finder denne luksuscamp i Kakadu nationalpark, som ligger i Australiens Northern Territory.

Kakadu National Park er Australiens største nationalpark. Lige ved siden af finder vi aboriginernes land, Arnhem Land. Dette område byder på en både rig natur og fascinerende historie, og der findes ingen bedre måde at udforske landskabet på end at overnatte i en camp ude i naturen.

Men Bamurru Plains er ikke en typisk camp. Her handler det om «Wild Bush Luxury». I campen er der ingen fjernsyn eller minibare. Der er til gengæld en særlig komfort og standard i de 10 hytter, som campen består af. Det gør, at gæsterne kan opleve det fantastiske landskab og den unikke stemning med stil og eksklusivitet. Den mad og vin, der bliver serveret er også af den ekstraordinære slags. Tilsammen går disse ting op i en højere enhed og passer perfekt ind i den omgivende natur.

Bliv bedre kendt med Bamurru Plains.

Hotellet har et bredt udvalg af aktiviteter. Du kan blandt andet komme fisketure, safari i en firhjulstrækker, helikopterture, ture ud til aboriginernes bjergkunst i Arnhem Land og på sejlture, hvor du kan se krokodiller.

Det 300 km² store område omkring Bamurru Plans er udelukkende for campens gæster og sørger for, at du får en uforstyrret og eksotisk oplevelse i Australiens outback. Det er en oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Billedgalleri

Få et tilbud

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Få et tilbud

Ved indsendelse af dette skema accepterer du vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unikke hoteller

Margaret River